- 3 506
Není, trapné mi přijde, nechat si dávat předražený olej s horšími parametry, než kvalitnější, který koupím dokonce levnějiOtazka - neni Vam to trapne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není, trapné mi přijde, nechat si dávat předražený olej s horšími parametry, než kvalitnější, který koupím dokonce levnějiOtazka - neni Vam to trapne?
Ne to opravdu není. Trapné mi přijde vnucovat předražený shit v rámci garanční prohlídky. A máte pravdu, do kvalitního auta patří kvalitní olej, proto už do CarStar na servis nepojedu.neni Vam to trapne?
Když se tu někdo pohybuje jen a pouze na stránkách zkušenosti s prodejci a servisy věnovaných CarStaru, případně Autoprofi, je to IMO celkem dobrý odhad.Mě teda přijde, že tady někdo pracuje pro servis Mazda
vidím to asi stejně, prostě chci motoru dopřát kvalitnější olej...do kvalitního auta patří kvalitní olej, proto už do CarStar na servis nepojedu.
Ja to nejsem, ja to nejsem!Mě teda přijde, že tady někdo pracuje pro servis Mazda
Uvědom si laskavě, že Mazdy jsou drahá auta, proto koukej, ty ksindle jeden zákaznickej, jezdit k nám na dražší servis! A ne aby tě napadlo tam nalévat něco jinýho, než Mazda Original Oil. Kdo pak bude Machačovi vysvětlovat, že máme ve výkazech od Totalu malej odběr?Ale diky za pobaveni, @Johny.Rico .
Jak již psali výše, tak je to z důvodů, že lidé chtějí do svého auta kvalitnější olej a za další, když už se chci držet originálního oleje, tak je přece zvláštní, že sudový je o dost dražší jak v litrovkách viz. AUTOPALACE jejich eshop - https://eshop.autopalace.cz/motorovy-olej?brandId=13.Muzete mi zde prosim vysvetlit duvod, proc si vozite vlastni olej? Za kazdy servis se plati, sluzba neco stoji. Otazka - neni Vam to trapne? Me by bylo. Mazdy jsou draha auta, patri k nim i drazsi servis. Berte to prosim na vedomi.
Bože to je chudák . "Už jsem osla dlouho neviděl" .Muzete mi zde prosim vysvetlit duvod, proc si vozite vlastni olej? Za kazdy servis se plati, sluzba neco stoji. Otazka - neni Vam to trapne? Me by bylo. Mazdy jsou draha auta, patri k nim i drazsi servis. Berte to prosim na vedomi.
Přijde ti trapné si dát do auta kvalitnější olej??? To snad raději nehledej ani tu měrku . Jinak souhlas - Mazda fakt super, najeto skoro 60 tis spokojených kilometrůChlapci klid. Ja na svem aute najdu max merku oleje, ale v zivote by me nenapadlo delat co vy. Proste mi to prijde trapne.
Kazdopadne Mazdy jsou super, tak at Vam drzi
To je zvláštní, že máte tak mizerné zkušenosti, když pracujete Car Star Praha. Vypadáme tady všichni jako hlupáci. Hlavně, že se dobře bavíte provokacemi. Už jste mi u Vás jednou předvedli vaši odbornost . Mohl bych tím pobavit odbornou veřejnost i továrnu v Hirošimě. Velkou část života jsem strávil v automobilce a okolo aut a v životě bych ze sebe nedělal takového .... Vaše přispěvky tady svědčí o úrovni vašeho servisu- akt zoufalství! Přeji Vám hodně naivních a nenáročných zákazníků.Chlapci klid. Ja na svem aute najdu max merku oleje, ale v zivote by me nenapadlo delat co vy. Proste mi to prijde trapne.
Kazdopadne Mazdy jsou super, tak at Vam drzi
Zdravim Vas,To je zvláštní, že máte tak mizerné zkušenosti, když pracujete Car Star Praha. Vypadáme tady všichni jako hlupáci. Hlavně, že se dobře bavíte provokacemi. Už jste mi u Vás jednou předvedli vaši odbornost . Mohl bych tím pobavit odbornou veřejnost i továrnu v Hirošimě. Velkou část života jsem strávil v automobilce a okolo aut a v životě bych ze sebe nedělal takového .... Vaše přispěvky tady svědčí o úrovni vašeho servisu- akt zoufalství! Přeji Vám hodně naivních a nenáročných zákazníků.