Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mnoho psů, zajícova smrt. Výše uvedené nároky nesplňuje nic.Tak mě do měsíce čeká pravidelný servis a bude to můj první s Mazdou. Předtím jsem si dělal všechno sám, ale Mazda je trochu novější (5let a 48tis km) než ty moje předchozí plečky, tak bych to chtěl mít v servisce. Nějaké tipy v okolí Mladé Boleslavi/Praha apod. Klidně dojedu i dál.
Jakože nároky na znalosti a kvalitu nesplňuje žádný servis? To snad nebude tak hrozné, všichni určitě nebudou křiváci. Jen jsem chtěl nějaké reference, abych nedělal zkušebního králíka. No nic, zkusím poptat Spořilov, ještě pár let bych auto rád dopřál servisku.Mnoho psů, zajícova smrt. Výše uvedené nároky nesplňuje nic.
V pohodě, já jsem si to ještě párkrát přečetl a už mi to došlo, že většina té debaty byla rozvířena někým jinýmTrawn. Nevím, jestli "povídačku o banánech", myslíš na mou připomínku, ale já se vyjadřoval nikoliv ke tvému dotazu ale k dotazu timgad . Tak prosím to nevztahuj na sebe, to nemá s tebou nic společné.To jenom na vysvětlenou.
Prosinec 2022, Louda (Car Star) D. Počernice, M6 rutina. Deset tisíc to zdaleka není a to jsem si dopřál navíc geometrii.Mimochodem to "kam" tu nezazněl jediný návrh, zato jsou tu dvě stránky poměřování brček komu přijde normální 10k za hodnu práce, kde ještě 40minut z toho dělá něco jiného než vyteče olej.
Super, děkuji za tip, určitě je oslovím, faktura vypadá rozumně.Prosinec 2022, Louda (Car Star) D. Počernice, M6 rutina.
V Mladé Boleslavi a okolí žádný servis autorizovaný nebo nezávislý, co by zapsal do elektronické servisní knížky, není, a pražské autorizované servisy mají své sazby.Jakože nároky na znalosti a kvalitu nesplňuje žádný servis? To snad nebude tak hrozné, všichni určitě nebudou křiváci. Jen jsem chtěl nějaké reference, abych nedělal zkušebního králíka. No nic, zkusím poptat Spořilov, ještě pár let bych auto rád dopřál servisku.
V pohodě, já jsem si to ještě párkrát přečetl a už mi to došlo, že většina té debaty byla rozvířena někým jiným
A kde jsem psal, že nebudu jezdit na garančky?to @timgad . Tak teda už absolutně nerozumím, proč ses ptal na to jak je to se zárukou, když nebudeš jezdit na garančky. Tak jsem to pochopil já, že zvažuješ možnost nejezdit na prohlídky, ale když se něco pokazí tak co s tím. Nechápu, zbytečná diskuze.
Jinými slovy, kontrolovat karoserii 2x ročně není nutné a správně nyní vyřadili, filtr dvakrát ročně atd. Trocha customizace tam je.Jo, je tam pátý rok, ale znamená to spíše popáté, lítám 30kkm ročně = 2x ročně servis (7kkm, 21kkm, 36kkm, 49kkm a nyní 64kkm).