Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já to měl na 129kW a nahoře to jelo výborně, ne jak PowerTec a spol., co vezmou klidně 110kW, ohulí střed a vršek je mrtvý jako v sérii. VersaTune lze dát 129kW verzi do 110kW atp. Je ale třeba počítat, že ten motor nemá moc velké rezervy při tom nejvyšším naladění, pokud chceš (a to VersaTune dělá) zachovat tovární limiter EGT. Ale tím softem si to můžeš klidně i upravovat sám, já používal jen jejich naladění.Pytam sa preto,lebo v cera som bol v mazde tu v uk a preinstalovali mi novy soft. Auto so mal robene v bratislave mmracing viac ako rok.To som hned pocitil rozdiel ked som isiel z blavy po dialnici.Ale som si vsimol pri preradovani sa tomu hovori turbodiery proste neboloto take plynule.A co sa tyka leta tak ked bolo horuco tak sa mi zdalo ze to auto je trochu lenive,ale ako v zime toje parada.Preto rozmyslam ci zobrat ten versatuner alebo ovtune.
Vdaka shr3k. Tak to kupim od nich,aby som mal pokoj nabudúce ked to budu chciet v servise zase preinstalovat.Já to měl na 129kW a nahoře to jelo výborně, ne jak PowerTec a spol., co vezmou klidně 110kW, ohulí střed a vršek je mrtvý jako v sérii. VersaTune lze dát 129kW verzi do 110kW atp. Je ale třeba počítat, že ten motor nemá moc velké rezervy při tom nejvyšším naladění, pokud chceš (a to VersaTune dělá) zachovat tovární limiter EGT. Ale tím softem si to můžeš klidně i upravovat sám, já používal jen jejich naladění.
129kW bez a s VersaTuneVdaka shr3k. Tak to kupim od nich,aby som mal pokoj nabudúce ked to budu chciet v servise zase preinstalovat.
Ahoj, taky uvažuju nad VersaTune a chci se zeptat na ten kabel. Vzhledem k tomu, že můžu sehnat od kamaráda kabel, tak jsem si říkal, že koupím jen ten soft. Ale píšeš tady, že kabel se musí aktivovat online. Co to znamená?Caf shr3k, uz som na to prisiel a uz som to aj odtestoval. Ten kabel treba aktivovat online preto ze sa robia fejky.
Cau Peta tak ako napisal shr3k.Posielam ti na stiahnutie z versatune.Tam mas vsetko.Ja ho nepouzivam,lebo nemaju aktualny ecu kalibraciu.Maju len upravu z 2016 a potrebujem aby mali aspon tu poslednu co mam aktualne z novembra SH12EM000SH06060,lebo ta bola velmi dolezita.Ahoj, taky uvažuju nad VersaTune a chci se zeptat na ten kabel. Vzhledem k tomu, že můžu sehnat od kamaráda kabel, tak jsem si říkal, že koupím jen ten soft. Ale píšeš tady, že kabel se musí aktivovat online. Co to znamená?
Ahoj @FERO77. Pročetl jsem návod a je musí se tedy nainstalovt ovladač i ke kabelu. To jsou věciCau Peta tak ako napisal shr3k.Posielam ti na stiahnutie z versatune.Tam mas vsetko.Ja ho nepouzivam,lebo nemaju aktualny ecu kalibraciu.Maju len upravu z 2016 a potrebujem aby mali aspon tu poslednu co mam aktualne z novembra SH12EM000SH06060,lebo ta bola velmi dolezita.