- 694
Model a koncept je trošku rozdíl,nabízíš to co neni
https://www.google.cz/imgres?imgurl...__VAhViKpoKHbjADAoQMwgpKAAwAA&iact=mrc&uact=8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Model a koncept je trošku rozdíl,nabízíš to co neni
Mazda Shinari v roku 2010 vyrážala dych kdekomu.Model a koncept je trošku rozdíl,nabízíš to co neniMazda má kocept toršku hezčí
https://www.google.cz/imgres?imgurl...__VAhViKpoKHbjADAoQMwgpKAAwAA&iact=mrc&uact=8
Samozrejme ne vsechny motory jsou bezporuchove ,takhle jsem to nemyslel.Ale zrovna tyhle co jsou v tom Chargeru uz jsou leta proverene.A pokud jste meli ten 3,3 Pentastar tak ano s tim byly problemy ale vetsinou jen proto ze lide nevedeli jak se o ten motor spravne starat.Já bych chtěl, aby mi ta iluze ohledně kvality amerických aut a těch jejich motorů zůstala i po tom, co jsme v rodině jeden V6 3.3 od Chrysleru měli
Samozrejme ne vsechny motory jsou bezporuchove ,takhle jsem to nemyslel.Ale zrovna tyhle co jsou v tom Chargeru uz jsou leta proverene.A pokud jste meli ten 3,3 Pentastar tak ano s tim byly problemy ale vetsinou jen proto ze lide nevedeli jak se o ten motor spravne starat.
Pardon,myslel jsem motory NorthstarKazdopadne bratr ma uz treti US auto a s motorem nemel nikdy zadny problem a to nekupuje zadne nove auta bo na to nema
![]()
Je mozne uz mit nove auto za nejakych 160 tisic coz je velice pekne pro lidi kteri nemaji moc penez anebo neresi jak to jejich auto vypada zvenku a uvnitr.
Tak to netusimKolik s nima najezdil?
Já myslím, že bych to asi přežil...
Nudnější. Tys neviděl passata?tak "přežili" bychom to asi všichni, ale nudnější exterierové tvary jsem ještě neviděl .... :-/ Chyběl by mi ten pocit, když jdu k autu, že si musím říct jak se mi furt líbí ,-)
Tys neviděl passata?
Souhlas, mně se to prostě líbí, s tím oplastováním teda, a s 260 nebo 210 k v sérii.Ale na němce je design Insignie nenudný![]()