- 694
Model a koncept je trošku rozdíl,nabízíš to co neniMazda má kocept toršku hezčí
https://www.google.cz/imgres?imgurl...__VAhViKpoKHbjADAoQMwgpKAAwAA&iact=mrc&uact=8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Model a koncept je trošku rozdíl,nabízíš to co neniMazda má kocept toršku hezčí
Mazda Shinari v roku 2010 vyrážala dych kdekomu.Model a koncept je trošku rozdíl,nabízíš to co neniMazda má kocept toršku hezčí
https://www.google.cz/imgres?imgurl...__VAhViKpoKHbjADAoQMwgpKAAwAA&iact=mrc&uact=8
Samozrejme ne vsechny motory jsou bezporuchove ,takhle jsem to nemyslel.Ale zrovna tyhle co jsou v tom Chargeru uz jsou leta proverene.A pokud jste meli ten 3,3 Pentastar tak ano s tim byly problemy ale vetsinou jen proto ze lide nevedeli jak se o ten motor spravne starat.Já bych chtěl, aby mi ta iluze ohledně kvality amerických aut a těch jejich motorů zůstala i po tom, co jsme v rodině jeden V6 3.3 od Chrysleru měli
Samozrejme ne vsechny motory jsou bezporuchove ,takhle jsem to nemyslel.Ale zrovna tyhle co jsou v tom Chargeru uz jsou leta proverene.A pokud jste meli ten 3,3 Pentastar tak ano s tim byly problemy ale vetsinou jen proto ze lide nevedeli jak se o ten motor spravne starat.
Pardon,myslel jsem motory Northstar Kazdopadne bratr ma uz treti US auto a s motorem nemel nikdy zadny problem a to nekupuje zadne nove auta bo na to nema
Je mozne uz mit nove auto za nejakych 160 tisic coz je velice pekne pro lidi kteri nemaji moc penez anebo neresi jak to jejich auto vypada zvenku a uvnitr.
Tak to netusim Ted co ma toho Pontiaca Bonneville 3,7 V6 tak ho ma uz ctvrty rok a je tam nalitano asi nejakych 260 000 km a krome samozrejme nejakych vymen soucastek vzhledem k najezdu auta tak bez motorovych problemu. Jediny motorovy problem byl ze mu to jelo jen na 4 valce ale to byly svicky v prdeli tak se koupily nove a vse v pohode.Kolik s nima najezdil?
Já myslím, že bych to asi přežil...
Nudnější. Tys neviděl passata?tak "přežili" bychom to asi všichni, ale nudnější exterierové tvary jsem ještě neviděl .... :-/ Chyběl by mi ten pocit, když jdu k autu, že si musím říct jak se mi furt líbí ,-)
Tys neviděl passata?
Souhlas, mně se to prostě líbí, s tím oplastováním teda, a s 260 nebo 210 k v sérii.Ale na němce je design Insignie nenudný