99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 380
Jedno je jistý, Škodovka ti nikdy nedá slevu 300 k na Superba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Otazkou zustava, jestli je superb opravdu lepší co se tyce kvality, technologii, materialama atd. Za me teda ne, ale nejsem expert ani na jedno z autJedno je jistý, Škodovka ti nikdy nedá slevu 300 k na Superba.
Ono to chce také oslovit více dealerů. A to jak velké, tak malé. To mi říká "selský rozum"..sám zkušenost s koupí fleet vozu v ČR nemám..kupuji si vždy svoje..za svoje prasulePopravde se divim, ze jsi nedostal vetsi slevu i u te Skody. Opel ma ty flotilove slevy fakt velke, ale mel jsem za to, ze Skoda (a VW) je na tom hodne podobne. Cimz si take oduvodnuju i to, proc jich tu tolik sluzebnich jezdi.
Vidis..já bych se zase tomu Stingeru ci nové G70tce nebránil, ale když je tu naše Mazda 6 2,5..tak není co řešit. Zatím držím pravidlo,že nove auto musí pokrýt můj roční plat..až se dostanu výše..možná o něčem popremyslim..ale pak to stejně skončí prikoupením vikendovky ..MXpetky či RXko jsou proto zcela ideální kandidáti)Já ti nevim, vyhodit 1,4 mega za korejce a pak se celý dny koukat na ten nápis kia na volantu, na to bych neměl nervy. To už bych radši koupil Mustanga za 1,2 mega v červený barvě se 460 kobylkama pod kapotou.
á jsem si dnes vyzkoušel Volvo V90 s motorem D5 v ceně hodně přes 1,8M.
To nemůžu sloužit, ještě mně nesvezla.
Někde jsem četl..že 185kg..takže máš rechtTak to je mazec, auto za 800 k a je to dobrý tak do města Ty baterky v tom autě budou mít aspoň 2 metráky.....