- 5 958
To mi řekni, jak to ti policajti na Moravě mohli poslat do potoka v padesátce?
@Krabat píše, že to hezky jede, ne že to může do plnejch řídit kdejakej jeliman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To mi řekni, jak to ti policajti na Moravě mohli poslat do potoka v padesátce?
Nádhera, u každé fotky srdce zaplesalo, neuvěřitelná parádaMám ještě příslib zapůjčení Nissanu GT-R a Tesly Model S, takže pokud to klapne, určitě si to nenechám jen pro sebe a aspoň nějakou fotku sem dám.
V tom budou dozajista nějaké čáry máry, přeci jen je to čarodějův učeň.......Me na tech @Krabat-ovych fotkach zaujal spis ten pekny zeleny travnik v techto dnech ... nejaka auta, na to uz jsme zvykli ... .
Ja jsem se kdysi dival na Garaz.tv na recenzi Touarega a take to tam Rasto komentoval ...... VW Touareg 3.0 TDI R-LINE 210kW ... Tady se dostávám k bodu, který mě naprosto zaskočil. Auto má 210kW, které autem celkem solidně hýbou vpřed (uváděných 6,1sec/100km/h zní hodně sportovně, v kabině se to ale pocitově vůbec nezdá), jenom doba než se začne po sešlápnutí plynu něco dít je naprosto tragická!