• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

Vědci zjistili™, že slovo "robot" nevymyslel Karel Čapek ani Josef Čapek. Jako první ho použil Karel Jaromír Erben, když psal:

"Poledne v tom okamžení, táta přijde s roboty"

150 let nám chyba lingvistů znemožňovala objevit pravý význam Erbenovy básně a objevit také jeho génia, neboť nejenže vynalezl slovo robot, ale také celý genre historické fikce, který vyvrcholil veledíly jako Pride, Prejudice & Zombies nebo Abraham Lincoln: Vampire Hunter.
45474741_10214984584745696_814915253518204928_n.jpg

Docela by mně zajímalo, kdo vymyslel tu blbost, že když jde chlap večer domů z hospody vidí běhat po chodníku bílé myšky. Já jsem včera po pár pivech viděl doma na zahradě ježka. No spíš jsem ho slyšel jak pochoduje v kleci nachystané na kunu, tak jsem mu posvítil baterkou, aby viděl, že je to marný. Dneska ráno jsem ho odvezl do lesa 5 km od Kladna, aby ho nenapadlo náhodou se zase vrátit. Jen si tak říkám, co asi chlastá ten zlínskej hejtman Čunek, že vidí všude kolem sebe medvědy. 20181107_104716.jpg

Back