- 316
Snad už ok?@Macyn pravdepodobne odkaz do privatniho alba - ja obrazek nevidim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Snad už ok?@Macyn pravdepodobne odkaz do privatniho alba - ja obrazek nevidim.
neni to zasobovani vietnamske samosky? u kauflandu byvaj videt s podobne plnyma dodavkamaJe to už nějaký pátek zpátky,ale cestou do práce jsem před sebou chytnul tohoto pána co měl buď opravdu velkej hlad a nebo se zásobuje na konec světa:snaphappy: P.S.: nad těma kanďákama vlevo je pytel plnej donutů :jawdrop:
Zobrazit přílohu 24160
No jasně, zavážej s tím zazděný zahradníky ve velkokapacitní pěstírně, původně určený pro chov dobytka.neni to zasobovani vietnamske samosky? u kauflandu byvaj videt s podobne plnyma dodavkama
Jeden by nerekl, jak se da 8 pneumatik zabalit k preprave ...Teda snad ... to dojde z eShopu.
Počet balíků 12
Celková váha 188 Kg
Produkt M-24-CZ
Z vdaky od Michelin asi pribalily aj 4x Bibendum , na vahu by cca aj sedeloJeden by nerekl, jak se da 8 pneumatik zabalit k preprave ...
To jsem teda zvedav, co dorazi .
Jeden by nerekl, jak se da 8 pneumatik zabalit k preprave ...
To jsem teda zvedav, co dorazi .