Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je jak z policejní akademie - Mahony
asi to tam někdo odstavil, stojí tam pořád . Dneska jsem kolemZáhada hlavolamu, americký auto ve slovenskejch službách na maďarskejch značkách .... dva kilometry od Kladna. Nevíte někdo s čím jezdí ta Hantuchová?Zobrazit přílohu 25261Zobrazit přílohu 25262
Pomůcka pro pochopení teorie Schrödingerovy kočky.
Zobrazit přílohu 25317
Tak doufam, ze si ty disky cistil a pripravoval hezky v teple v kuchyni na kuchynske lince, kde manzelka pred tim chystala vanilkove rohlicky. To aby ten jeji udiv byl co nejvetsi...tak dneska jsem pobavil já manželku ( vlastně i sebe ) , když jsem z auta vyndal včera přivezené disky a začal je trochu čistit a připravovat na uskladnění, tak se mě zeptala co dělám - odpověď ,že se chystám na další zimu jí teda dost pobavila a se slovy, že fakt nejsem normálně se otočila a odešla . Je tu ještě někdo takový cvok, že by se už teď chystal na příští zimu