Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslíš, že kdyby Fiala populisticky rozhazoval miliardy, které nemáme, že bude líp? Někde si na ně bude muset půjčit, budeme z toho platit úroky a o to bude zase v kase míň peněz, takže o to víc si budeme muset půjčit. Pak se dostaneme do takových sra*ek, že to stejně budeme muset zaplatit z daní, jenom to bude 10x víc. Začarovaný kruh.O dva závity utahneme o jeden povolíme "ovčan" hýká blahem, že platí míň. Jinak mám signály, že mi po 3ti za čtvrt roku zvedli cenu elektřiny.
Jako náš pan premier kdo nic nedělá nic nezk****.
#jsem na něj "hrdý"?
OK fajn tak proč nepracujem s tím co můžeme ovlivnit? Elektřina máme nadbytek jsme soběstační, stát má 69,8% ČEZu.Občas mi přijde, že někdy si lidé myslí, že vláda země případně EU může vše, vše zvládnou a mají velikou moc. Ale oni jen nechtějí. ?
Bohužel, s ohledem na to co vidím, tak doopravdy netrpim dojmem, že česká vláda může vyřešit hamižnost zahraničních firem nebo to, že se někteří zmr*i rozhodnou vyvraždit jinou zemi nebo že se rozletí na mraky vrtná věž a zastaví se produkce ropy (narážím na skvělou událost před x lety v mexickém zálivu).
Takze lepsi varianta je populisticky to nahazet ukrajincum?Myslíš, že kdyby Fiala populisticky rozhazoval miliardy, které nemáme, že bude líp? Někde si na ně bude muset půjčit, budeme z toho platit úroky a o to bude zase v kase míň peněz, takže o to víc si budeme muset půjčit. Pak se dostaneme do takových sra*ek, že to stejně budeme muset zaplatit z daní, jenom to bude 10x víc.
Nejlepší je koupit nový americký stíhačky za 100 miliard, který v současný době ani nesměj lítat. By mě zajímalo, jestli by se při útoku na nás vůbec stihly dostat do vzduchu ?Takze lepsi varianta je populisticky to nahazet ukrajincum?
Jj, vypadá to tak. ?Asi si tohle vlákno zakážu, jako jsem si zakázal otevírat diskuze na novinkách o covidu, válce a energiích