• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

bohužel se zabíjí a válčí i jinde ve světě, akorát to není taková mediální masáž. Ona ani UA už média netahne ...
Buď rád, že jen mediální. Kdybys musel utíkat z domu před cizí armádou, možná bys taky volal o pomoc.
Takže když tě cizí neštěstí obtěžuje, nečti to. Tanky tady ještě naštěstí nejsou - v 68 tu byly.

Mohli by sme sa vrátiť k pôvodnej téme - fňukanie nad drahým benzínom a naftou? To ma bavilo viac ako hodiny nepresného dejepisu, ktorých sú plné diskusie inde... :grinning:

Jj, vojsko na Ukrajině je prostě realita. Zkuste si popovídat z dětmi, které s maminkami utekli. Ale už to není taková novinka, takže už zprávy nejsou jen o válce. Díky bohu. Ale když jsem slyšel, že Ruská "inteligence" útočila na sklad jaderného paliva v Záporoží, tak mě to samozřejmě velmi zneklidňuje. Protože jak je známo, Ukrajinské jaderné elektrárny nejsou zrovna vzorem bezpečnosti.

A teď k tomu palivu: Tak ONO nafta 41,9 Kč/l, EuroOil vedle nafta 42,5 Kč/l. Pokud, ale pojedete dál, tak marže stoupají a je to 44,9 Kč/l

Mohli by sme sa vrátiť k pôvodnej téme - fňukanie nad drahým benzínom a naftou? To ma bavilo viac ako hodiny nepresného dejepisu, ktorých sú plné diskusie inde... :grinning:
Klidně fňukej, prostor tu máš a nikdo ti nebrání. Ale ty nám zase nebraň probírat prvotní příčinu vysokých cen. A navíc nejde bohužel o dějepis, ale o současnost - a to je průser!

Poslední úprava:
Takže čerpací stanice a palivo :)
V části PHA9 – Vinoř byla zrenovována SILMET čerpací stance, dnes to nese logo AVIA.
Co mám kamarády, tak prý řádí na Plzeňsku, Příbramsku (zde má SILMET snad i oficiální hnízdo).
Ceny N95 mají aktuálně 40,50 a viděl jsem i 39,90 …. fronty to samozřejmě přitáhne, kapacitně tam mají sice 4 stojany, ale jen ve dvou řadách.

majitel Ona tvrdí, že se dočkáme do konce roku benzínu za 35 kč, věštec Kovanda zase tvrdí, že to bude 90kč :joy: . Snad tím pan Ondra nemyslí cenu za půl litru :).
Aby to nebylo jako v krámech - cena stejná, množství menší

Ruští trollové řádí i na Mazdaklanu?
S timhle si bez na novinky.
Jj, vojsko na Ukrajině je prostě realita. Zkuste si popovídat z dětmi, které s maminkami utekli. Ale už to není taková novinka, takže už zprávy nejsou jen o válce. Díky bohu. Ale když jsem slyšel, že Ruská "inteligence" útočila na sklad jaderného paliva v Záporoží, tak mě to samozřejmě velmi zneklidňuje. Protože jak je známo, Ukrajinské jaderné elektrárny nejsou zrovna vzorem bezpečnosti.
Mam dojem, ze z lidi vymizely i posledni zbytky selskeho rozumu. Opravdu veris tomu, ze rusove budou ostrelovat jaderku, kterou maji davno pod svou kontrolou a i mimo stavajiciho, tam dosadili i svuj personal a navic se hovori o tom, ze to chteji pripojit do sve site? To jako vazne?

Tak u nás už i klasická Benzina 39.90 Kč. Teď mají na kartu korunu slevu, tak 38.90 Kč už vypadá dobře. A kdyby to šlo ještě o 5 Kč dolů, tak bych se také nezlobil.

Mam dojem, ze z lidi vymizely i posledni zbytky selskeho rozumu. Opravdu veris tomu, ze rusove budou ostrelovat jaderku, kterou maji davno pod svou kontrolou a i mimo stavajiciho, tam dosadili i svuj personal a navic se hovori o tom, ze to chteji pripojit do sve site? To jako vazne?
Myslis ty samy rusaky co byli schopni se zakopavat v rudym lese u cernobylu? :joy:
Btw co jsem cetl obsluha je tam (nastesti)porad puvodni ukrajinska...
Jako chapu ze pro radovyho vojaka je to jen objekt vysoke dulezitosti u kteryho bojuje/bivakuje, zvlast kdyz maji 20 let stary mapy...ale aspon ti velitele by mohli mit tuseni...

Rusům se přece nedá věřit absolutně nic. Jak můžou lidi tak rychle zapomenout.
Tak oni "bratři Rusové" vždy řekli něco a udělali pravej opak. Lhát a sypat ty lži jednu za druhou, aby se v tom lidi ztratili, je jejich životní poslání. Viz sestřelení MH17, Krym a zelení můžíci, používání kazetové munice, apod.

S timhle si bez na novinky.

A mezitím sami přiznali, že ji zaminovali a odpojí ji. Zároveň stihli sdělit, že tam bude buď Rusko nebo jaderná poušť. Tihle chytří mírotvorci, viď... :)

To uz prehanite, co myslis? Budeme si zde za svoje nazory nadavat? Na mazdaklanu, verejne? Karma je zdarma, jak se rika, naposledy se o tom velice rychle, rekl bych bezprostredne, presvedcil jeden siritel jedine pravdy Michall. Tak at nedopadnes stejne, nebo hure ?

To uz prehanite, co myslis? Budeme si zde za svoje nazory nadavat? Na mazdaklanu, verejne? Karma je zdarma, jak se rika, naposledy se o tom velice rychle, rekl bych bezprostredne, presvedcil jeden siritel jedine pravdy Michall. Tak at nedopadnes stejne, nebo hure ?
Nevím o žádném zásahu karmy. Vím jen o tom, že jsem narazil na dutého jedince.

Nevím o žádném zásahu karmy. Vím jen o tom, že jsem narazil na dutého jedince.
Vis, ale nepriznas. Hlupak vzdy vsechny okolo nazyva hlupaky. Myslel jsem, ze uz jsme to probrali pres SZ, zjevne jeste nejsi dostatecne ukojen.

... brusselstimes, euromaidanpress, pravda.com.ua, to jsou ty tve zdroje? Tak kdyz to rika pravda.com.ua, tak to musi byt pravda, o tom zadna.

Vis, ale nepriznas. Hlupak vzdy vsechny okolo nazyva hlupaky. Myslel jsem, ze uz jsme to probrali pres SZ, zjevne jeste nejsi dostatecne ukojen.

... brusselstimes, euromaidanpress, pravda.com.ua, to jsou ty tve zdroje? Tak kdyz to rika pravda.com.ua, tak to musi byt pravda, o tom zadna.
Nebudu se tu s tebou dohadovat. V SZ jsi nepredlozil jedinej schudnej argument a meleš tedy zde něco o karmě :D Klasicky jsi úplně zmatenej :)

Back