• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

je treba s tim trochu hnout at neni Kovanda za blbce s jeho 90 na konci roku :D:D

bohuzel se zadny politik neuracil diverzifikovat rizika a vlastne ridit stat

misto toho celou dobu resime levne tousty pro Capi hnizdo, tajne agenty, co smiruji manzelku, aby nenachytala pri sexu, ufouny z Marsu, strejdovy prachy za byt a dohoda dvou protivniku, aby mohli rozkrast stat

a Kovanda patri do svate trojice, spolu se Sandorem a Honsovou

Ja uz nevim, co na tohle napsat. Tys musel mit hodne tezke detstvi a podepsalo se to na tvem zivote,ze? Vetsiho dusevniho mrzaka aby pohledal. Mno a zaverem - pokud nezvladas vyslovnost, tak radeji nepis.

Nad těmito výstupy by se měl zamyslet někdo z adminu.

Mno a zaverem - pokud nezvladas vyslovnost, tak radeji nepis.
Neblbni, výslovnost se nepíše. Ale skončíme to. Ty jsi rusofil a já ne. Už to víme, a je zbytečné pokračovat v diskuzi. Ale pokud neschvaluješ ruskou agresi, jak jsi psal, tak neprovokuj jejím obhajováním. A bude klid.

A pro změnu: tankoval jsem u Teplic ÖMV100 za 48,50Kč.

Tak včera ONO 38.90 Kč a Orlen ještě k večeru také stejná cena. Že by konečně po půl roce pochopili, že mít rozdíl 5 Kč a o sto metrů dál ONO, tak že nic nevydělají? Včera poprvé jsem u Orlenu také viděl stát více aut než na ONO.

Včera som išiel okolo rafinérie Unipetrol, hneď vedľa pumpa Orlen a krásnych 42,9... teda o viac ako korunu drahšie ako u nás v Prahe pri Globuse. A to som čakal že tam majú natiahnutú trubku rovno zo zásobníka a teda nulové náklady na dopravu a že to je vlastne "podniková predajňa"..

Včera som išiel okolo rafinérie Unipetrol, hneď vedľa pumpa Orlen a krásnych 42,9... teda o viac ako korunu drahšie ako u nás v Prahe pri Globuse. A to som čakal že tam majú natiahnutú trubku rovno zo zásobníka a teda nulové náklady na dopravu a že to je vlastne "podniková predajňa"..
Tohle by znělo naprosto logicky, ale asi to tak nebude. Pamatuju, když jsem projížděl okolo Lionu ve Francii, kde má rafinerii Total a hned vedle benzínka Total. Cena byla ale +/- stejná jako jinde.

Back