• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

Takže čerpací stanice a palivo :)
V části PHA9 – Vinoř byla zrenovována SILMET čerpací stance, dnes to nese logo AVIA.
Co mám kamarády, tak prý řádí na Plzeňsku, Příbramsku (zde má SILMET snad i oficiální hnízdo).
Ceny N95 mají aktuálně 40,50 a viděl jsem i 39,90 …. fronty to samozřejmě přitáhne, kapacitně tam mají sice 4 stojany, ale jen ve dvou řadách.
Dnes natankované za 39,5.. Snáď to neriedia vodou. Čakalo tam v rade asi 8 áut.

Pokud vím, tak široké okolí zatím bylo a je spokojené... a to i s naftou... navíc slušná výtoč... ;)

Palivo MOL Racing Fuel 102+ bude k dostání na servisních stanicích v Praze na Evropské ulici směrem ven z centra a v Brně na adrese Bauerova 4 až do letošního podzimu. Každý řidič si zde může vyzkoušet sílu více než 102 oktanů v motoru, které zajistí ještě lepší výkon automobilu.

Tipujem tak 60kč za liter, alebo viac?

No, Google píše od 94,- bez DPH / litr :innocent:

Takže vybrali pumpy kde majú na toteme 4 cifry, už je to jasné prečo len 2. :grinning:

Zvyknem tankovať v Globuse alebo Tescu ale momentálne sú o 3.6kč drahší ako Ono.. A to už nie je úplne malý rozdiel.

Najviac mi vadí, že štátny EuroOil je stále drahší ako súkromné firmy generujúce zisk..

Shell V-Power 95, Racibórz (PL) 34,93Kč/l (ale musíte tankovat v úterý ;) )

Včera jsem bral plnou v Mošnově za 36,90,fronta na 10 minut.Zítra tam bude hrůza.Cena v Ostravě 40-41 Kč,rozdíl až 5 Kč.A to už je poznat.Ale co ta nafta?7Kč rozdíl?

Jen pro info, včera tankování jižní Kréta Ierapetra 1.995€ tankováno do nemazdy. Ale viděl jsem i 2,2.

Benzín jde krásně dolů, no EuroOil si toho bohužel ještě nevšiml... :D Dnes ráno jsem bral plnou a litr byl stále za 39,50, což už se tak drží snad víc než měsíc. Přitom když se člověk podívá na vývoj cen u Čepra, tak je benzín na měsíčním minimu. Dokonce na minimu od začátku války. Tady si zase někdo mastí kapsu :)

1662699366629.png1662699474485.png

Najviac mi vadí, že štátny EuroOil je stále drahší ako súkromné firmy generujúce zisk..
Tak samozřejmě by měl generovat zisk a ne, jít do černých čísel.
Ale je to ostuda, když velkoobchodník vedle má o 1,5 koruny v průměru levnější PHM. Měli by se probrat, hlavně při stavu jejich čerpaček, kdy některé vypadají jak kdyby mlely z posledního.
Jinak Express Benzina Hradec Králové, včera v noci nafta 42,90

Momentálne v Opave takto, TankONO je tam len pre ilustráciu, ten je najbližší ďaleko.

Screenshot_20220909_175337_io.homeassistant.companion.android.png

Back