• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

Momentálne prebieha presun z Prahy.. Čoskoro budem cca z Opavy :)

Inak EuroOil dnes už 38.9 ako Globus.

VERVA100, Benzina Sadská ráno za 41.90, ale teď nevím, jestli je to rozumné či ne, už těch čísel bylo moc ?

Já bral včera N95 v Makru za 36.90, Orlen Express byl o korunu dražší a Globus o 2 koruny. Tank Ono tu bohužel v blízkosti není, to je ještě o korunu levnější.

Benzina Příbram Efecta 95 - - 36.90 kč ?, co se stalo Orlenu

Na tomhle pádu je vidět jak si na nás krásně mastili kapsu. Byla to umělá přirážka která se dá lehce srazit jestliže se to už provalilo. Bravo v tomhle státě. Tak hlavně že krmime ukrajince a sami sebe obirame mezi sebou.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Mě docela pobavilo, když jsem se minulou sobotu 10.9. vracel do ČR přes Dolní Dvořiště a na hranicích na Tank ONO byla N95 za 34,90Kč a za pár kilometrů na OMV v Budějovicích byla 95ka za 40,20Kč. Jako OK, beru že podnikání znamená vydělávat peníze, ale tohle už je něco jako legální krádež. Taky jsem se na ně vy... a na tý OMfau si jen koupil hnusný kafe a předraženou bagetu, kouknul jak debilně se dobíjí Tesla a pokračoval v krasojízdě dál.

Poslední úprava:
Tohle je taky zajímavé. Detaily vstupů statistiky nekomentují blíže, ale o nějakém omezování s ohledem na mnohá "skuhrání" se asi hovořit nedá :rolleyes:
Nemyslím zde, ale ta všeobecná mediální smršť či tuna odkudsi vycucaných reportáží ?
Spotřeba pohonných hmot v Česku citelně stoupla. Vyšším cenám navzdory...
Jednoduchý. 1) Srovnávají to s rokem 2021 kdy pořád byl covid strašákem pro dost lidí, který nikam nejezdily 2) Co udělá člověk když mu něco skokově zdraží a začne mediální nebo jakákoliv jiná masírka že toho danýho produktu bude málo - začne nakupovat hlava nehlava, ať to stojí co to stojí.

To je jako ten případ tydýta co natankoval skoro 2000 litrů nafty do nádoby pro horší časy v době kdy stála přes 46Kč a pak jí cestou celou vylil.

Myslím, že dokonce majitel Tank Ono v pátek v nějakém rozhovoru prohlašoval, že nakoupili ještě zásoby za starší daňové ceny, ale, že ty vydrží max do pondělka. Tak jim to tak vyšlo.

Zároveň tam ale myslím padla i informace, že se očekává další pokles cen a že za pár týdnů budeme zase na původních cenách.;)

Orlen/Benzina Nymburk, Verva100 dnes neuvěřitelných 39,80 Kč/l :eek:

Uf tak to sem stihl to ONO včera taktak 35.90.

To to zase letí Tank ONO 39.50 kč ?. To skončí úleva na dani 1.5 kč a hned se o 4 kč zdraží ?

Back