• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

Ano, mas pravdu, nepredlozil jsem pro tebe zadny schudny argument. Se zaslepenym jedincem se moc debatovat neda. Zvlaste, kdyz cerpa z euromaidanu, brusselstimes a ukrajinske pravdy, tim jsi jen potvrdil drive vyrcene.

13.7. jsi mel hloupe reci a tehoz ti nekdo poladil auto, nepletu-li se. Urazej, placej co chces, ale ja to beru jako trest za ty tvoje kecy. Vse co vysilas, se ti vrati zpet ?

Ano, mas pravdu, nepredlozil jsem pro tebe zadny schudny argument. Se zaslepenym jedincem se moc debatovat neda. Zvlaste, kdyz cerpa z euromaidanu, brusselstimes a ukrajinske pravdy, tim jsi jen potvrdil drive vyrcene.

13.7. jsi mel hloupe reci a tehoz ti nekdo poladil auto, nepletu-li se. Urazej, placej co chces, ale ja to beru jako trest za ty tvoje kecy. Vse co vysilas, se ti vrati zpet ?
Jo takhle :D Ty si o sobě asi hodně myslíš, když si myslíš, že to je "karmou" z naší diskuze :DD Ty jsi mi to ale komediant. Naštěstí pro mě, oprava dopadla na 100% :)

Michall: nesmíš se divit, on nejspíš čte nebo sleduje Parlamentní listy, Aeronet, Sputnik nebo Russia Today...
Ono je to ještě dosti čerstvé, ten statement který sami Rusové vypustili na Telegram. I kdyby to bylo na jakémkoliv ruském webu, ruská trouba stejně neuvěří. A pokud přecejen, stejně by za to mohla UA.

Nerouhej se, a nemluv tady o trestu. Víš co by se pak muselo stát tobě, za schvalování nebo omlouvání agrese, která přinesla a ještě přinese tolik mrtvých, tolik utrpení, obrovské škody na všech stranách? Ty musíš trpět naprostým nedostatkem lidskosti, že se stavíš na stranu agresora. Je mi smutno z lidí, jako jsi ty a tobě podobní.

Co to meles? Co schvaluji? Co omlouvam? Stavim se na stranu agresora? Ze mi nektere zpravy prijdou nelogicke a zdaji se mi, mirne receno, hluboce zkreslene? To je ono? Podívej vy uz si fakt nevidite do huby, vazeni. A ty utlocitne vylevy si nechej pro nekoho, na koho to pusobi.

Nedá se náhodou tohle vlákno vyřadit z "nové příspěvky"? Nic nového jsem se na posledních 3 stranach nedočetl. :D Potvrdil jsem si, kde vám namasírují ego. :D

Ano, ja bych to tu promazal, nebot jak jsem psal vyse, tohle sem nepatri...

Co to meles? Co schvaluji? Co omlouvam? Stavim se na stranu agresora? Ze mi nektere zpravy prijdou nelogicke a zdaji se mi, mirne receno, hluboce zkreslene? To je ono? Podívej vy uz si fakt nevidite do huby, vazeni. A ty utlocitne vylevy si nechej pro nekoho, na koho to pusobi.
Pokud ruskou agresi neschvaluješ, proč jsou tvoje texty jako by vypadly z huby Putlerovi? Buď rád, že jsi v EU - v Rusku bys za vlastizrádné řeči seděl v kriminále.

Přesně tak, Vy byste jen mazali, jak ruská cenzura. Každý má svůj názor, ať si ho má. Pokud se chcete dozvědět něco o karmě, doporučuji seriál Jmenuju se Earl ;)

tak k tématu - Orlen u nás 43,90 - pořád nejdražší

S timhle si bez na novinky.

Mam dojem, ze z lidi vymizely i posledni zbytky selskeho rozumu. Opravdu veris tomu, ze rusove budou ostrelovat jaderku, kterou maji davno pod svou kontrolou a i mimo stavajiciho, tam dosadili i svuj personal a navic se hovori o tom, ze to chteji pripojit do sve site? To jako vazne?

Nic nemazat, to se na fórech nedělá... :((
Jsem také pro nemazání. Ať se pak mohou všichni ti, co podporují fašismus na Ukrajině podívat, jak byli hloupí.

Jsem také pro nemazání. Ať se pak mohou všichni ti, co podporují fašismus na Ukrajině podívat, jak byli hloupí.
No ty vole, tak to už je moc ???

Dáme hádací soutěž. Jelikož se dneska zastavil ropovod Družba-Jih, tak za kolik bude zítra benzín/nafta (někde ještě z dnešních zásob) na pumpách :joy:

Poslední úprava:
Back