Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Asi bych se nezlobil, kdyby se aspoň na čas upřednostnilo jídlo živých objektů než "vylepšování" papkání pro plechové miláčky.@tommas díky... pokud se nepletu tak do benzínu se míchá biolíh z obilí a ceny obilí šplhají ještě agresivněji než ropa. Okolnosti, jakkoliv jsou nepříjemné, této podivné alchymii možná dají stopku dříve než později.
Možná MX-5 na bok? ??Taky námět na řešení situace s cenou paliv. I když se obávám, že s Mazdou se tam bude zajíždět blbě.
...
Rychlá vsuvka - vidím tu plno řidičů, co jim to funguje dlouhodobě. U mě to krátkodobě moc ublížit nemůže. Čištění ventilů mám teprve v plánu, takže karbon mě též teď nestraší. Vím že je toho víc ale ostatním to dlouhodobě žije. Posledního půlroku utahuju opasek kde to jde. Radši budu tu jednu nádrž co teď měsíčně můžu vyjet platit za stejnou cenu jako dřív (naposledy jsem v únoru bral Vervu za 40.2, akt. Efekta s tank business kartou je taky tak), a těmi 250 co mi tak zhruba zbydou navýším rozpočet na jídlo které taky zdražuje.A to proč? Jako kvůli ceně? Vždyť zdražuje jakýkoliv benzin tak je to ve výsledku jedno ne? Naopak bych řekl ze je teď Verva vůči 95 levnější než v jakem poměru to bylo dřív.
Jako ano leze to nahoru a je to nepříjemné, ale zatím je ten rozdíl kolik 50,- na 100km to není až taková tragédie.
Až bude benzin za 60 až 80 Kč tak to bude bolet, ale svět se nezastaví a ten kdo musí bude jezdit dál.
Já tedy tankuju pořad Vervu 100 a měnit to nehodlám. Abych pořad něco dolejval při tankování mě opravdu neláká a cenově to nevyjde o tolik levneji. A hlavně nehodlám do nového auta lejt ,,biosrágoru” (ethanol).
? souhlas, opička se živit musí. ?....
A jak se vždy říkalo na BMW klubu - Chceš opičku, tak musíš mít na banány.
Že by zvítězil rozum konečně...? Spíš ale nevěřím
rozum do toho netahej, spis bude nedostatek obiliŽe by zvítězil rozum konečně...? Spíš ale nevěřím
Bude to státem nařízené období čištění motorů. ?rozum do toho netahej, spis bude nedostatek obili