Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ten místo toho výsadí obilí, to teď bude byznys ?A xicht bývalého premiéra bonusem… pardon, já musel
Držme si čepice, to je jen fragment průšvihu, další komodity si vedou podobně, však pšenice již atakuje 2,5 násobek… aj.Toto bude průser hoši. Ještě chvilinku a jsme na DVOUNÁSOBKU cen nafty z přelomu roku 2021/2022. Ti dopravci to nedají a pak to začne dominovým efektem.
Tak to to fakt vytrhli, šmejdi. By mě zajímalo jak vláda bude kontrolovat čerpací stanice, tvl to je fakt flusanec lidem do xichtu, zrušit silniční daň a biosložku, tak nám ten litr za chvíli na těch 60 kč vyleze, přinejmenším zůstane tam kde je teď, fakt skvělá vládaVšude píšou zákaz biosložky do pohoných hmot, tak snad to bude platit i pro benzín.
Rád bych řekl, že je to novinka, ale bojím se, že to je takový folklór skrze historii. Na obyčejné lidi se sere od nepaměti. To asi už v době, kdy hlavní palivo byla píce nebo co to koně papkali ve středověku. ?takze zemedelci a drobne firmy, na obycejny lidi se zase sere
No ve výsledku, já jako soukromá osoba, co nejezdí z povolání.... problém přímý s cenou pohonných hmot nemám (upravuji si svůj první dojem ze situace). Asi netřeba zmiňovat, co to znamená za problémy s cenou "všeho", což mně teprve ovlivní. ?Ad ta vladni "uleva"
Pokus fajny. Jenze cela zasobovaci sit stoji z drtive vetsiny na autech nad 12t. Navic silnicni dan je celkem nizky naklad v porovnani s PHM. Jeden nas kamion potrebuje 4000L nafty na mesic. Coz je v korunach ted uz o 40 000kc mesicne na palivu vice,nez to bylo pred mesicem . Pocet aut nema cenu resit. Jsou to obrovske pocty. Ztraty jdou do vysokych milionu mesicne.
A co bys jako chtěl, příspěvek na PHM? Buď rád, že se o něco snaží. Když na to nemáš, jezdi sockou.Tak to to fakt vytrhli, šmejdi. By mě zajímalo jak vláda bude kontrolovat čerpací stanice, tvl to je fakt flusanec lidem do xichtu, zrušit silniční daň a biosložku, tak nám ten litr za chvíli na těch 60 kč vyleze, přinejmenším zůstane tam kde je teď, fakt skvělá vláda