• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diskuze o cenách paliv a politický koutek

EuroOilů je dostatečná síť
Dnes poprvé (jezdím kolem jejich stanice přímo u státních rezerv Mstětice u PHA) stagnovali proti včerejšku… tedy mrkal jsem jen na benzín.
A nový apendix názvu tématu „ ... + politický koutek“ vyloudil ranní úsměv ;) :)

Dnes poprvé (jezdím kolem jejich stanice přímo u státních rezerv Mstětice u PHA) stagnovali proti včerejšku… tedy mrkal jsem jen na benzín.
Včera jsem se trochu projel a zrovna tam bral do motorky Optimal 95 za 47,40. :)

(Ne)míchání bude ještě bitva asi, miliardy na odstřel mají nějakou sílu samozřejmě, ale zatím vrčí jen zapsaný spolek ... SČS_Unie nezávislých petrolejářů, z.s.

tak co jsem cetl tak to zatim schvalila jen vlada, jeste jim to musi posvetit poslanci
a ja pro zmenu videl brecet Andrejka...link

navic furt je to jen nafta, benzinu se to netyka : unamused:

videl brecet Andrejka
Skvělá "muzika" mimochodem ;) snad nouzový stav dovolí nějaký rychlejší mód změny... a chápu, že odpůrce pojede v režimu KDD (každej den dobrej) :D

Mě teď vůbec nevadí, že se možná přestane míchat biosložka do nafty ? aspoň budu moct bez špatného svědomí tankovat i mimo práci když budu náhodou muset ? jinak Verva diesel u nás v Opavě dnes 56.90, v Polsku 7,89 zlotých (asi 42 Kč)

Dnes v AT v prvej hraničnej dedine wolfstahl Avanti samoobsluzna kde tankuje veľká časť Bratislavy E5 N95 2,10 eur/l. Bola to najlacnejšia pumpa okolo BA s E5, presne pred dvoma rokmi som tam capoval za 0,97eur/l. Oplatí sa tankovať doma momentálne prvý krát v histórii (+-1,7eur/l), ale tie CZ ceny sú ešte vyssie ako v AT

Dnes v AT v prvej hraničnej dedine wolfstahl Avanti samoobsluzna kde tankuje veľká časť Bratislavy E5 N95 2,10 eur/l. Bola to najlacnejšia pumpa okolo BA s E5, presne pred dvoma rokmi som tam capoval za 0,97eur/l. Oplatí sa tankovať doma momentálne prvý krát v histórii (+-1,7eur/l), ale tie CZ ceny sú ešte vyssie ako v AT

Táto stránka aktualizuje nonstop ceny v Rakúsku a vo Wolfstahli je cena 1.893€/l teraz ráno. No u nás na Slovensku ceny meškajú dva-tri týždne čiže u nás zdražovanie ešte len začne, najlepšia alternatíva bola teraz Rajka čerpačka MOL 100 Evo plus za 539.99 forintov čo je cca 1,41€ ale už bola informácia, že tie ceny budú platiť len pre domácich tak kto môže nech ešte rýchlo natankuje.

Kapitalismus po Česku.
Bohužel nemohu říct, že bych byl překvapen ani potěšen. ?

To ti věřím a myslím, že nás tu je většina, která si nemyslí že to je ten pravej kapitalismus.....
Toto mi přijde jako "nahrabu si dokud mohu", takový styl kapitalismu jako mají v USA. ?

Tohle totiž není nic nového, již mnohokrát jsem četl (ještě než začlo Rusko válku), jak zdražení je bleskurychlé, ale zlevňování je přece doprodávání zásob PHM. Teď je to ale nechutný extrém, jak zmínil někdo před x příspěvky....cena se zvýší jednou denně nahoru, ale cisterna tam naposled byla na začátku týdne. Je to magická substance, čím déle leží v tanku pod zemí asi, tím dražší.
Dokud se to dělo tu a tam, a v nějaké snesitelné míře, tak to člověk přežil. Ale tohle je dost silná káva.

Mol se toho nebojí.?? Když ždimat,tak pořádně.?

Patek, Orlen Chalupki. Verva98 cca 40 korun za litr.

Za ten poslední týden:
ČR: + 15-20 CZK
Rakousko: +0,2-0,25 EUR (5-6 CZK)
Fyzicky k nám ruské PHM pořád proudí. Jediným faktorem stojícím za růstem cen je panika. Kontrola marží pumpařů ze strany státu je zde velmi žádoucí.

Back