• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Dobíjení / výměna baterie

S prepáčením, tolko jebačky pred a po jazde na to by som sa vyprdnul. Kapotu dvíham tak 2-3x za rok a to iba keď dolievam nádobku ostrekovačov a skontrolujem olej ale aj to iba pre uspokojenie, dolievať netreba.
Vždy záleží v tomto případě na tom ,pokud jezdí někdo málo jako já,zda mu stojí za to udělat těchto pár ukonu navíc a tím pádem prodloužit životnost baterie třeba na 5 let,nebo nedělat nic a za dva roky kupovat novou.

Na ten automatický odpojovač jsem koukal už před rokem na AliExpressu, možná o něm i uvažoval, ale je to čínskej výrobek a nechci domýšlet, co by se stalo při jeho poruše během jízdy a odpojila se mi baterka, tudíž jsem to zavrhl.

Na ten automatický odpojovač jsem koukal už před rokem na AliExpressu, možná o něm i uvažoval, ale je to čínskej výrobek a nechci domýšlet, co by se stalo při jeho poruše během jízdy a odpojila se mi baterka, tudíž jsem to zavrhl.

Back