• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Elektrické nastavení volantu

Krtek19856

člen KLANu
Zprávy
51
Tak dnes vráceno auto po výměně řízení (62.000km). Nejde nastavit volat, vůbec nereaguje na pohyb joysticku.... A nefunguje bezklíčkové odemykání, zamykání ano... Servis zatím neví, ach jo. :(

Jakože při výměně řízení vrátili auto s nefunkčním nastavováním?

Ano, hned sem se tam vrátil, auto bylo chvíli na dílně a že neví.... Až budou mít volné náhradní vozidlo, tak si tam vezmou moje a budou zjišťovat. Bezklíčové odemykání jsem jim neříkal, toho jsem si všiml až doma.

Si myslím, že zapomněli zastrčit nějaký konektor na 99%, což se stává často nebo špatně ho nasadili a při nejhorším něco poškodili při té výměně.

Myslím, že problém bude horší... Volant prostě nejde nastavit vůbec, sedačka jde manuálně nastavit ale při změně profilů (jiný řidič) se automaticky nepřesune. Dále nejde odemčít dotekem kliky a zamčít jde tak jednou z deseti... Minulý týden mě dělali aktualizace, tak bych se ani nedivil, kdyby to byl nějaký SW problém

Odešla řídící jednotka volantu. Mě se to stalo také. Čekal jsem 6 měsíců na novou jednotku. V servisu na to přišli tak, že vzali ŘJ z jiného auta a alespoň mi dali volant do polohy která mi vyhovovala. Po výměně vše OK.

Tak proběhlo překalibrování a ted vše ok..
No to ti spíše řekli, ne (zní to jako že nebyla vada a auto je v perfektním stavu) ? Překalibrování může mít vliv na něco co se nastavuje, třeba na ty automatické sedadla a možná na polohování volantu (že ztratil výchozí pozici), ale určitě ne na to odemykání :)

No to ti spíše řekli, ne (zní to jako že nebyla vada a auto je v perfektním stavu) ? Překalibrování může mít vliv na něco co se nastavuje, třeba na ty automatické sedadla a možná na polohování volantu (že ztratil výchozí pozici), ale určitě ne na to odemykání :)
Odemykání si žilo tak nějak svým životem, někdy ano někdy ne.. Ted je vše OK

Back