Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Moc hezké fotky, muselo tam být krásně.Mám za sebou parádní poježdění po nádherných Alpských cestách, tak se s Vámi hned musím podělit.
Mazda se podívala do Lichtenštejnska, Německa, Švýcarska, Itálie a Rakouska. Vymetli jsme spolu hodně měst, různých silnic a dálnic a hlavně pár známých i neznámých Alpských průsmyků. Jmenoval bych například průsmyky Furka a Velký Svatobernardský ve Švýcarsku; Stelvio a Sella v Itálii nebo mnohými jmenovanou nejlepší silnici světa Grossglockner.
Fotek a zážitků je opravdu hodně, tak sem přidám jen pár foto, ať to tu nezatapetuju a o zážitcích povykládáme určitě na srazech.
Celkové hodnoty po nájezdu necelých 3000 km jsou. Průměrná rychlost 65km/h. A hlavně spotřeba mooooc potěšila a překvapila. Mazdička dostávala pořádně za uši a výsledek - 5,5litru. Momentální dojezd na nádrž cca 1300km.
Jo a díky @Nahasapimapetilon , že mi na grilovačce doporučil to Livigno. Náklady na cestu se o hodně pokrátily
Tady ještě nějaké foto cestiček na kterých jsem se dosytosti vyřádil.
Nějaká ta fotka mazďáků z parkovišť.
A nějaké to other foto.
Doufám, že se fotky líbí a že někoho třeba inspirují k podobnému výletu
Mějte se všichni parádně a mnoho šťastných kilometrů
Mazdár
spíš to vypadá, jako když stojíš na trajektu, než že jedeš tunelem ))Eurotunnel
Vsak ten vlak je take takovy trajekt, ne? Rozhodne nejede .spíš to vypadá, jako když stojíš na trajektu, než že jedeš tunelem ))
Stojím a přece jedu 120 km/h. Kouzlo Le Shuttle.spíš to vypadá, jako když stojíš na trajektu, než že jedeš tunelem ))
Rakousko, dalnice A1 kdesi mezi Linzem a Salzburgem. Na tempomatu nastaveno 160, namerili mi 155. Jednani bez problemu, pan byl prijemny. Standardne pry pokuta 50€, me dal 35€ za "nizky vecerni provoz".
Zobrazit přílohu 4441