Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To přidává dost, asi napíšu @Natural, ať mi jich pošle pár do kufru.. Kobylky navíc se vždycky hodí...Tak už jsem taky potůnil Zatím mám pocit že to přidalo cca 20 koníků v oblasti okolo 3000-3500ot.
Zobrazit přílohu 17564
Tímto velice děkuji mistrovi lesku @Natural
Tak už jsem taky potůnil
Už to bylo potřeba Jednak hezký dárek k Vánocům (pro Mazdu) a hlavně už si nechci připadat jak tydýt když vidím někoho s rámečkama, blikám na něj, troubím na něj, mávám tangama a on nic...ale že to trvalo.... MazdaKLANí samolepku máš nalepenou na skříni v dílně už dost dlouho ..
Přesně tak, v kufru jich mám taky radši vždy vícTo přidává dost, asi napíšu @Natural, ať mi jich pošle pár do kufru.. Kobylky navíc se vždycky hodí...
Od uživatele NATURAL, napiš mu soukromou zprávuKde nebo od koho se dají podložky koupit?
Kde nebo od koho se dají podložky koupit?