dr-zelenka
výkonný člen KLANu
- 265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj mohl bych tě poprosit jestli ještě máš samolepky mazdaklanu na značku o poslání? Měl jsem podložky na minulé, ale teď jsme koupili novou a originály rámečků co tam jsou nechci předělávat, tak bych uvítal kdyby šli přelepit. Pokuid ještě máš jsem od Přerova, tak asi spíš poslat. DíkNení problém.Mám nějaké doma.Pokud jsi někde z okolí Uherského Hradiště,tak můžu předat osobně.Jinak asi pošta.?
Není problém, ještě tam něco mám.Když tak sz.?Ahoj mohl bych tě poprosit jestli ještě máš samolepky mazdaklanu na značku o poslání? Měl jsem podložky na minulé, ale teď jsme koupili novou a originály rámečků co tam jsou nechci předělávat, tak bych uvítal kdyby šli přelepit. Pokuid ještě máš jsem od Přerova, tak asi spíš poslat. Dík
Nějaké povědomé okolí, kde si fotilPár fotek s novými rámečky.
Zobrazit přílohu 38319 Zobrazit přílohu 38321 Zobrazit přílohu 38322 Zobrazit přílohu 38323
Dubno u Příbrami, je tam slepá silnice.Nějaké povědomé okolí, kde si fotil
to jsem si přesně myslel, takže byl servis u @Max6 , tam taky hodně fotím, když k němu jedu ? ( bývám tam dost často )Dubno u Příbrami, je tam slepá silnice.
Je to tam super i v ziměDubno u Příbrami, je tam slepá silnice.