• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Grilovačka - 1.-2.8.2015 Horní Maxov

zúčastníte se grilovačky v Maxově 1.-2.8. ?

• ANO

Hlasy: 10 66,7%
  • NE

Hlasy: 5 33,3%

• Celkem voličů
    15
Tak máme už konečně i datum. Sorry, že to tak trvalo.
Posbíráme se na dálnici R10 směr M.Boleslav. Potřebuju, abyste mi potvrzovali účast + info do zpráv, odkud se na R10 napojujete, naplánuju styčné body. Nakoupíme po cestě. Těším se na vás.

@Vitus nebo @1N7RUD3R , přidejte sem prosím hlasovací tlačítka. Děkuju

Ja bych jel ... Ale muze sem prosim nekdo napsat takovej kompletni post jako:
Presna adresa mista:
Presny datum:
Na kterych benzinkach se posbirame a cca v kolik hodin:
Maximalni pocet ucastniku:

Aby jsem si mohl udelat nejakou predstavu :) DIK

Pozvánka už visí na liště s fotkama na úvodní stránce, ale přidávám komplet info:

Datum: 11.-12./7.
Čas: cca 13hod odjezd z Prahy po R10 do Jablonce nad Nisou (můžeme vyrazit i dříve)
Čas přesunu bez zastávek: 1h 15min
Kde: Horní Maxov, Jizerské hory (přesná adresa bude sdělena napřímo pouze potvrzeným účastníkům v případě nutnosti, jinak se přesouváme v koloně)
Účastníci: pouze členové MazdaKLANu
Kapacita: ve stanech na zahradě neomezená; v domě pro členy, které znám osobně a dle kapacity lůžek :) (s sebou spacáky prosím)

Benzínky pro napojení do kolony budou upřesněny dle potvrzených účastníků.

Pokud jsem něco zapomněla, ptejte se.

Pardon infa jsem si nevsiml. Kazdopadne dekuju za info, to jsem presne hledal takovehle shrnuti. Zatim ucast prislibim na 80% misto v chtce nepotrebuju, pac mam velke auto a muzu spat v nem. :D

se neomlouvej. good point sem dát komplet info... jen jsem v práci a odbíhám od PC :D

Ok to by se dalo. :phantom: Zařídim volno v práci a vyrazim. Teď jen vymyslet, kde se na R10 napojim. :astronaut:

...dorazil bych, ale v té době se budu válet na pláži... každopádně si to pořádně užijte a nacpěte si pupíky :)

Sakraaa,... mam koupeny lupeny na Lindsey :( ...neuvazi se prelozeni? Preci drtiva vetsina jadra je mimo :( sakjra :(

312km daleko... ach jo, já bych se tak rád přidal, ale 312km se spotřebou 12l/100km... no za to bych koupil dovolenou.... vymyslete něco blíž jižním čechám a 100pro pojedu

To by slo,... ja mam velkou dovolenou az v zari. Jinak kdyz mi do toho neskoci nejaka nahodila akce tak nou stress ;)
Freaxus, tak pojedes s lehkou nohou a nebo s nekym ;)

Back