• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Grilovačka - 1.-2.8.2015 Horní Maxov

zúčastníte se grilovačky v Maxově 1.-2.8. ?

• ANO

Hlasy: 10 66,7%
  • NE

Hlasy: 5 33,3%

• Celkem voličů
    15
Já bych jel, ale vyvstala u mě otázka, jestli bych se mohl k někomu naložit, v Praze?

kdyby někdo potřeboval naložit ze směru od Rychnova/Hradce Králové, může mi v sobotu odpo přiskočit do Mazdy

Já bych taktéž někomu z Prahy dělal závozníka :D ;)

Já bych se tedy s dovolením přicpal k @1N7RUD3R , bych si při jednom i rozžířil obzory o soba :)

zdar přátelé, tak pokud se něco nevys.... tak s mladou dorazíme, teda pokud je ještě místečko :)

Ahoj všem, jdu sepsat, kdo jede kde budou meeting pointy.... Jedu z Prahy, takže taky můžu někoho vzít.
Jedou vůbec nějaký Mazdy?? Zatím jsou skoro všichni jen spolucestující :D

Já bych měl také přijet ale pojedu z Krakonoš takže ač vlastním autem a ne jako spolujezdec tak taky ne mazdou O:)

Ne-mazda vůbec nevadí :) důležitá je účast

Já budu v Praze od pátku, tak mě tam někde @1N7RUD3R naloží :)
Btw, jak s výbavou? Spacák, stan, karibába, etc...?

Nocování: ve stanech na zahradě kapacita neomezená; v domě pro členy, které znám osobně a dle kapacity lůžek upload_2015-7-28_18-41-10.png(s sebou spacáky prosím). WC a koupelna budou k dispozici

Spát v autě samozřejmě OK :D postele v domě jsou rezervovány ženám :p

Back