• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Grilovačka - 1.-2.8.2015 Horní Maxov

zúčastníte se grilovačky v Maxově 1.-2.8. ?

• ANO

Hlasy: 10 66,7%
  • NE

Hlasy: 5 33,3%

• Celkem voličů
    15
Pockame jeste co nam k tomu povi @Annax Zalezi na ni, v tomhle pripade. Tusim, ze to taky neni lehky vymyslet pro ni nejaky kloudny datum..

To bych s největší pravděpodobností moh i já, pokud je to realizovatelné :)

S lehkou nohou, když se budu fakt snažit, tak 9 na sto.... ale to by mě ta jízda nebavila... Někam k Praze bych to dal, ale až nejsevernější část Čech je trochu z ruky... No, ještě uvidim, možná že pojedu s Váma

Tak definitivne menim datum na 1.srpna :D

Ostatni informace viz vyse zustavaji v platnosti. Takze potvrzujte kdo jede a kde se napojujete na R10.

Taky, od pátku jsem v Praze, snad budu moct druhej den řídit popřípadě :D
Btw, bych @Vitus předem poprosil o jednu samolízu :)

:( toho 11/12 jsem mohl, bohužel v novém termínu jsem definitivně v tomto terminu v praci :( zase se s vama všema nepotkam :( škoda, snad příště . Ať vám vyjde počasí a nejní spalený maso :D

Poslední úprava:
Díky kdo udělal update obrázku na úvodní straně...

Myska: MH = Mnichovo Hradiště?

1. srpna jedu a nebude nejaky sraz uz v Praze?

Freaxus: Jedu pres Prahu, takze kdyz by ti nevadilo nechat Mazdu nekde v Praze muzu te vzit.

Ja v tom termine budem cestovat s Mazdickou na dovolenku v opacnom smere, takze vdaka, snad niekedy nabuduce. Hlavne nech vam klapne pocasie a policajne kontroly nech sa vam vyhybaju :)

Pití ať si koupí každý sám, co má rád... jestli se chlapi domluvíte na nějaký sud - je to na vás.
Jídlo nakoupíme společně v Jablonci n.N. (kdo pojede spanilku).

Zatím potvrdil @Vitus, @Deri, @Myska, @Lady Double El, 1N7RUD3R.
Co vy ostatní? Kdo ještě pojede?

Back