Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@IntEx & @shr3k@shr3k Ahojda, chystám se sepsat návod, jak deaktivovat i-Stop v SSU pomocí OBD2/MS-Can a FORScanV2.
Nerad bych ale "fušoval do řemesla" někomu, kdo je tady na to odborník a má stejný postup.
Honza
systém který je fakt na nic , ještě že mám deaktivováno https://www.autoweb.cz/start-stop-system-autum-moc-neprospiva-rikaji-zkusenosti-autoservisu/
Doplňuji toto své sdělení: minulý týden jsem baterii dobil, protože měla jen 12,4 V. Dnes jsem obvyklým způsobem naměřil 12,6 V.Od té doby, co mám novou baterii, si hodnoty napětí po 12hodinovém stání zapisuji a podle nich se rozhoduji, zda baterii dobiju. Zatím jsem nikdy nenaměřil hodnotu mimo rozsah 12,4 – 12,5 V.
Ahoj, taky bych se té otrávené věci rád zbavil. Pohybuješ se někdy kolem Brna?Přesně za měsíc budu někde tam v okolí u Hluboké...
A baterii to ničí furt i když se to deaktivuje, to je inteligentní dobíjení pro úsporu paliva.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Psal jsem otravné, ale ten krám tablet si to sám změnil. Proto nemám rád automaty, co jednají za mě, a dělají co nechci. Chtěl bych se aspoň jednoho z nich zbavit.Ahoj, taky bych se té otrávené věci rád zbavil. Pohybuješ se někdy kolem Brna?
To jsem netusil,dikySe zablokovanými koly se motor neotáčí, proto chcípnul.