- 6 515
R_BCM je bohužel na MS-CAN, to už přepínač potřebuješ...4) Z těch funkcí v excelu nevím jaká mi zapne to zamykání auta při zařazení "P". U VW to dobře funguje a zamyká se při 20 km/h a myslím že v Praze je to dost pozitivní funkce.
Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
R_BCM je bohužel na MS-CAN, to už přepínač potřebuješ...4) Z těch funkcí v excelu nevím jaká mi zapne to zamykání auta při zařazení "P". U VW to dobře funguje a zamyká se při 20 km/h a myslím že v Praze je to dost pozitivní funkce.
Díky
R_BCM je bohužel na MS-CAN, to už přepínač potřebuješ...
Viem že je to blbosť reklamovať, ale napadlo ma že to môže znamenať problém inde, napríklad s nabíjaním baterky alebo niečoho iného čo sa pri tom vyhodnocuje.
Vše potřebné je v Excelu, u starších je to potřeba nejdřív aktivovat, pak až to jde povolit.Ja si to viem v aute nastavit cez infotainment, cez OBD som to neskusal. Mozem pozriem aky bit/byte sa u mna meni ked to prepinam.
ale to moc nechápu jak funguje...zajímá mě to zamykání při zařazení "P"
Zdravím a kolik to vypnutí istop stálo ???Přijel jsem na garančku, nechal si přehrát novou verzi softwaru a bylo po iStopu
Vypnutí i-Stop stojí u mě láhev vína.Zdravím a kolik to vypnutí i-stop stálo?
A kde máte prosím Vás sídlo,aby jsem k Vám mohl na to vypnutí Start- Stop přijet ? DěkujiVypnutí i-Stop stojí u mě láhev vína.
Ahoj já bych měl zájem v Praze, zamykáni + i stop můžeme se domluvit? Nevím jestli jde nějak soukroma zpráva tak pisi takto. Ještě mě napadlo jestli by nešlo po vypnutí motoru zhasnout světla, když jsou ručně zapnuty....?Praha, ale dám vědět, až pojedu okolo Hradce.
Prosím Vás, kdo má ode mne vypnutý i-Stop a "řídící jednotka snímá chybové prostředí", ať se přihlásí.
Já mám od @shr3k a deaktivovaný iStop a řídící jednotka s největší pravděpodobností snímá (přes kameru) chybové prostředí neustále.Panu @Jaroslav 20 napsali prý borci z Kodecaru HK, že po vypnutí i-Stopu "řídící jednotka snímá chybové prostředí". Větší koninu jsem neslyšel. Prosím Vás, kdo má ode mne vypnutý i-Stop a "řídící jednotka snímá chybové prostředí", ať se přihlásí.
Měl by jsem také zájem předat láhev vína za deaktivaci iStopu. Mazda 6 GJ (2015) a jsem z Brna.Vypnutí i-Stop stojí u mě láhev vína.