Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není nad vlastní zkušenost. Nejdříve jsem tankoval (vždy plnou) 3 nádrže 95, potom 3 polskou Vervu 98 a nyní jezdím druhou nádrž Vervu 100. Pak natankuju 3x OMV MM 100 a uvidím. Zatím vyhrává Verva 100 (mírně lepší spotřeba, mírně lepší akcelerace a citelně lepší zvuk).Hoj, zvažuji, že bych zkusil možná od Tank ONO tu jejich 98 (ceny lákají, ale nějak jim nevěřím, ale nemám aktuální testy nebo zkušenosti). Náhodou nemáte někdo přesně s tímto benálem zkušenost? Zatím jsem jezdil na 95 od Benziny, řekl jsem si, že zkusim Vervu 100, ale když jsem si pročetl celou diskuzi tady (přijde mi, že třetina je pro OM a druhá pro Benzinu a třetí pro všechno+VIF), tak zase nevim .-))...Chci najít nějaký kompromis mezi cenou/kvalitou...
KDE ? Já mám nejblíž Kladna benzinu na D6 Velká Dobrá a tam jí maj za 32,30 Kč.....Já používám vervu100 od benziny a jsem jsem nadmíru spokojený ,včera jsem tankoval za 29.9 resp.28.9 s kartou,super cena.
Ten Maxx Motion jsem zkusil jednu nádrž a nepřišel mi lepší než Verva, ale možná to bylo tím, že jsem jí vyjel po městě a okreskách a nezkusil ho na dálnici.Kdekoli jinde než na dálnici jsou teď super ceny. Třeba včera jsem v Plzni tankoval Maxx Motion 100 za 28,90. A mám dojem, že mazdičce Maxx chutná víc než Verva.
Tankoval jsem u Jihlavy.KDE ? Já mám nejblíž Kladna benzinu na D6 Velká Dobrá a tam jí maj za 32,30 Kč.....
V Krimicich na EO maji 98. Deklaruji, ze bez bio a ze vetsinou je to 100. Takze s VIF alternativa za Vervu. Je tam nejlevnejsi 98 po ONO siroko daleko. Levneji ji od sever pres zapad na jih nenatankujes. Ale globus by mohl zaradit do nabidky neco lepsihoNějak té logice Benziny nerozumím
Textová informace naprosto stačí, kdybychom tu měli fórum plné screenshotů, nic v nich nenajdeme.V Krimicich na EO maji 98. Deklaruji, ze bez bio a ze vetsinou je to 100. Takze s VIF alternativa za Vervu. Je tam nejlevnejsi 98 po ONO siroko daleko. Levneji ji od sever pres zapad na jih nenatankujes. Ale globus by mohl zaradit do nabidky neco lepsiho
primo od EuroOil aplikace. Stahnes na play. Kdyz ji spustis, tak se stahnou ceny. Mas tam jak maji otrvreno, jaka kteta pumpa ma paliva, mapa atd. Pak je jeste od ccs Tank navigator. Tam jsou vsechny znacky, ale posledni rok je silena a dlouho se to nacita.co to je za aplikaci?
No ten VIF ma sileny baleni/aplikaci. To jako se divim, ze za tu dobu nic jeste nevymysleli lepsiho. Ale asi by to zase bylo drazsi. Ja si to prelivam do obalu od Sta-Bil.Prochazel jsem web millers oil (jelikoz se tu zminuje jejich olej jako jeden z lepsich) a narazil jsem i na aditivum do benzinu - ma s nim nekdo zkusenost? Idealne porovnani s vifem. Stoji asi dvakrat tolik, ma sikovnejsi baleni.
No ten VIF ma sileny baleni/aplikaci. To jako se divim, ze za tu dobu nic jeste nevymysleli lepsiho. Ale asi by to zase bylo drazsi. Ja si to prelivam do obalu od Sta-Bil.
https://www.goldeagle.com/product/sta-bil-fuel-stabilizer/
Mam tu vpravo vepredu, akorat se tam vejda cela plechovka VIF, pak je mensi na 250ml a vetsi na 1000ml.
A jeste mam i tohle, to je take sikovne.
https://velkoobchod.conrad.cz/zasobnik-s-kovovym-davkovacem-a-uzaverem-reely-250-ml.k234567
S tim od MO, zkusenost nemam, ale jesteli je to tohle:
https://www.autodily-pema.cz/miller...MImbyXwJbX6QIVVIfVCh3wqAqXEAQYASABEgIC4PD_BwE
tak to zkus a kup uz jen kvuli te lahvicce, do ktere pak muzes prelivat VIF a nebude to takovy voser.