Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Přiznám se, že jsem to vůbec netušil, že je vlastník Polsko, tato zpráva mi překvapila. Věříte polákům s kvalitou benzinu?Tak uz zacne od silnic mizet nostalgicke jmeno. Uz prejmenujou vsechny.
Česká Benzina končí. Polský vlastník má s legendární sítí plány i na Slovensku
Historie českých benzinek sahá až do roku 1953, nyní postupně Benzina z Česka i Slovenska zmizí.www.autorevue.cz
Ze stejné rafinerky berou už roky, teď se akorát mění název na pumpách ?(můžeš být v klidu, bere tam víc čerpaček)Přiznám se, že jsem to vůbec netušil, že je vlastník Polsko, tato zpráva mi překvapila. Věříte polákům s kvalitou benzinu?
Tak zkus na ONO 98 (35.5) + VIF a vyjde te to na 36. Nebo na nekterych EO maji 98 (37.2-37.5) + VIF.Dneskem prestavam kupovat premiove palivo, protoze pomyslna hranice 40kc/l u Maxxmotionu 100 byla prekrocena, konkretne uz za to chteli 40,40,- Kc.
A kolik v PL stoji obyc 95? Tak tu Vervu voz v kanystrech a v CZ to dealuj neeNejlepší je, že se u nás tak zdražuje, Verva 100 za poslední dva měsíce v Opavě zdražila asi o 4 Kč a stojí dnes 39.90, a v Polsku kousek odtud jejich Verva 98 která je sice o něco horší zdražila za posledního půl roku o celé 3 groše (asi 16 haléřů) a stojí v přepočtu asi 34.30 (naposled jsem jel kolem v úterý). Hlava mi to nebere
Orlen je gigant, takze nemam s duverou problem. Jako s madarskym MOL, take nemam problem. Ten tankuji u Globusu. Z principu nejezdim k OMV, protoze ty maji draho a nemaji to stejne svoje a berou z cepra/unipetrolu. To stejne natankuji u EO nebo Prim podstatne levneji.Přiznám se, že jsem to vůbec netušil, že je vlastník Polsko, tato zpráva mi překvapila. Věříte polákům s kvalitou benzinu?
Rozhodně si to nepřeji, ale až to bude na 50,- Kč/l, tak se k této zprávě vrátíme s pomyslnou slzou v oku ?Dneskem prestavam kupovat premiove palivo, protoze pomyslna hranice 40kc/l u Maxxmotionu 100 byla prekrocena, konkretne uz za to chteli 40,40,- Kc.
VIF do mych aut nesmi. Mam vuci nemu averziTak zkus na ONO 98 (35.5) + VIF a vyjde te to na 36. Nebo na nekterych EO maji 98 (37.2-37.5) + VIF.
Takhle stoupa ten Maxxmotion...o cca. korunu za tyden. Jsem se ptal dneska pani za kasou, jestli to bude do Vanoc stat 60/litr. Tak jen rekla, ze tam furt jezdej a zvedaji to9.10 jsem u nás tankoval Efectu 95 za 35.5 a dneska už stojí 36.5 to je slušný úlet za 5 dnů o 1 kč ?
Kvuli smradu nebo dementnimu baleni?VIF do mych aut nesmi. Mam vuci nemu averzi
Predevcirem nejaky expert pro radio rikal, ze za cca 2 mecice kolem 40. Skoda, ze benzin smrdi i z kanystru. A pri nalevani je z toho smradu. Nafta by se dala i do kanystru brat.VIF do mych aut nesmi. Mam vuci nemu averzi
No ja si rikal, ze za chvili tu bude stat jako v Lucembursku. Jenze prijmy jako tam tady nemame.Co dodat... Jsme prostě best in...
Data: Benzín v Česku patří k nejdražším na světě. Kde se tankuje nejlevněji - Seznam Zprávy
Pohonné hmoty jsou v České republice nejdražší za téměř sedm let a jejich cena má dále stoupat. Čeští motoristé přitom již nyní platí více než většina zahraničních řidičů.www.seznamzpravy.cz
Ja uz roky pozeram na Vialle LiquidSI, nastupca LPi. To je jedine do coho by som isiel.LPG tankujem tiez. Aktualne do 0,8€. To je riesenie
Z Čepra (na Moravě je to Loukov a Střelice u Brna) berou v podstatě všichni a pak si přidávají vlastní aditiva. Pokud vím, tak OMV svůj MaxxMotion 100 vozí z rafinérky v Rakousku (nejspíše Swechat) a když před cca 2 roky měřili na čerpací stanici čerstvý závoz, tak jim ukázal OČ 111. K Benzině jsem jezdil (hlavně na Verva 100), ale kvůli tomu, že do benzínu přidávají hodně barviv jsem se vrátil k MOL a OMV a obojí spokojenost. U EO jsem taky tankovával (95), ale při stejné ceně jsem měl pocit, že je to jede nějak líně (tím myslím i řidiče ) oproti MOLu a OMV (95).Orlen je gigant, takze nemam s duverou problem. Jako s madarskym MOL, take nemam problem. Ten tankuji u Globusu. Z principu nejezdim k OMV, protoze ty maji draho a nemaji to stejne svoje a berou z cepra/unipetrolu. To stejne natankuji u EO nebo Prim podstatne levneji.