Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
zaznamenan tissi chod motoru a zhruba o 0.4l na 100 mensi spotreba na stejnych trasach
ke každému tankování přidávat VIFjezdím obyč 95
Ja daval v breznu neco podobneho od STP. Jmenuje se to emissions reducer a melo by to delat prakticky to same. Maji to i v Globusu asi za 250. Takze to stoji mene nez pulku a jeste neplatis postovne.Zdar máte někdo zkušenost?
Pročetl jsem dost stran tohohle tématu ale pořád nevím jaký benzín brát, jezdím obyč 95,tak nevím jestli to "zachraňovat" tim BG čističem a nebo přejít jen na nějakou premiovku palivo?
Pokud to neni nejaka pofiderni pumpa, kde by bylo riziko, ze nemusi mit palivo 95 oktanu, tak ano. Takhle to delam ja. Jen misto VIF pridavam neco, co zvysuje i oktany o 2-3.Chci se jen ujistit - když budu přidávat do každé nádrže VIF v předepsaném množství, vystačím si nadále se stejným benzínem bez problémů?
Ahoj, hlásí se nováček . Pořídil jsem ojetou Mazdu, viz podpis, doposud jsem jezdi s Fabií 1.2 HTP, takže jsem zvyklý lít do auta tu úplně nejobyčejnější 95 z Ona a věci jako prémiovky nebo aditiva jsem v životě neřešil, takže se možná ptám blbě.
Chci se jen ujistit - když budu přidávat do každé nádrže VIF v předepsaném množství, vystačím si nadále se stejným benzínem bez problémů?
Určitě, vyhneš se tím problémůmAhoj, hlásí se nováček . Pořídil jsem ojetou Mazdu, viz podpis, doposud jsem jezdi s Fabií 1.2 HTP, takže jsem zvyklý lít do auta tu úplně nejobyčejnější 95 z Ona a věci jako prémiovky nebo aditiva jsem v životě neřešil, takže se možná ptám blbě.
Chci se jen ujistit - když budu přidávat do každé nádrže VIF v předepsaném množství, vystačím si nadále se stejným benzínem bez problémů?
Zdravíme nováčka. Já jsem v tomhle trochu blázen, takže dávám jen OMV MaxxMotion 100 nebo u Benziny Vervu 100. ? Ale tím VIFem určitě nic nezkazíš. Případně pokud vím, tak z těch "obyčejných" 95 tam dává nějaká aditiva navíc Benzina (říkají tomu Effecta 95). Tankoval jsem to do předešlého auta (Seat Toledo II) a nebyl s tím problém. PS: Z 1,2 HTP do Mazdího dvoulitru to musí být celkem skok, že?Ahoj, hlásí se nováček . Pořídil jsem ojetou Mazdu, viz podpis, doposud jsem jezdi s Fabií 1.2 HTP, takže jsem zvyklý lít do auta tu úplně nejobyčejnější 95 z Ona a věci jako prémiovky nebo aditiva jsem v životě neřešil, takže se možná ptám blbě.