- 974
Ja mám medzi nádržami také rozdiely v spotrebe, že takéto labolatórne závery neviem potvrdiť. Jednu nádrž idem za 9,01, ďalšiu som mal za 7,99, potom 8,64 a pritom stále beriem rovnakú Verva95 a jazdím tu po okolí cca 100km. V zime to žralo trošku viac (ale predminulá nádrž bola za spomínaných 7,99), v lete menej okrem toho kedy bolo +38 a nechal som naštartované aby sa vychladilo. Takže osobne viac vidím rozdiel v štýle jazdy a okolitej teplote, než v pneumatikách a benzíne..
Inak zaujímavé je aj porovnanie toho, čo píše palubný počítač a čo mi spočíta apka podľa tankovania. Posledné 3 tankovania mi palubný počítač píše priemer 7,8, skutočnosť bola 8,1 potom 7,8 a 8,3... Predtým som podľa auta mal spotrebu 8,0 a podľa tankovaní to bolo 8,17 a 8,64.
Inak zaujímavé je aj porovnanie toho, čo píše palubný počítač a čo mi spočíta apka podľa tankovania. Posledné 3 tankovania mi palubný počítač píše priemer 7,8, skutočnosť bola 8,1 potom 7,8 a 8,3... Predtým som podľa auta mal spotrebu 8,0 a podľa tankovaní to bolo 8,17 a 8,64.
Poslední úprava: