- 241
EuroOil benzín N95 i nafta bez biosložek z důvodů zavážky ze státních hmotných rezerv, kde se biosložky nepřidávají.Co je to za palivo a od koho?
no hits byl rychlejší
Taky se dá zjistit obsah biosraček i v aplikaci přímo od EuroOil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
EuroOil benzín N95 i nafta bez biosložek z důvodů zavážky ze státních hmotných rezerv, kde se biosložky nepřidávají.Co je to za palivo a od koho?
Když jedu kolem a tu benzinku vidím, tak se mi tam nechce . Stejně tak na Slovancea jde to i bez biosrajdy ...
Jezdí tam celkem dost aut, takže to v tancích dlouho ležet nebude. U Orlenu jsem tankoval, dokud jako první nezačali honem točit ty chcanky. Chvíli už beru na Eurooilu a v pohodě, navíc teď koupili i síť Robin Oil, takže budou na více místech. Je to jen můj pocit, ale po natankování 3-4 nádrží s E10 se mi zdálo, že auto hůř jede a mírně se zvýšila spotřeba, ale třeba je to jen nějaký placebo efekt (bavím se o motoru 1.5 T-GDi)Když jedu kolem a tu benzinku vidím, tak se mi tam nechce . Stejně tak na Slovance
Ty jsi s nima, nebo minimálně s tou v Tuchlovicích, v pohodě? Tipoval bych že budeš tankovat u Orlenu. Teda ještě s Mazdou...
On je taky každý závoz jinýDík, funguje to, ale u nás mají benzín s biosračkou. Škoda.
Zobrazit přílohu 49383
Jestli to jenom není,aby se vlk nažral a koza zůstala celá.To by museli po každém závozu na každé pumpě dělat rozbor a to se mě nechce úplně věřit.Spíš se tam něco napíše,aby byl zákazník spokojený a je klid.Do normy se vejdou,oni prodají a zákazník má dobrý pocit, jak dobře nakoupil palivo s nižším podílem biosračky.Abychom nakonec jednou nebyli vděční za tu E10.No a to by mě zajímalo co ta aplikace od EuroOilu vlastně ukazuje ? To ukazuje poměr BIOkejdy v tom tanku přímo na benzínce nebo v tý poslední cisterně co udělala závoz ?
No podle fotky od vladas75 je to poslední závoz. Takže když tam bylo půl nádrže 5% biosraček, půlku doplní, tak tam pořád bude 2,5% biosraček. 0 tam nebude asi nikdy, jedině že by pořád vozili bez biosraček.No a to by mě zajímalo co ta aplikace od EuroOilu vlastně ukazuje ? To ukazuje poměr BIOkejdy v tom tanku přímo na benzínce nebo v tý poslední cisterně co udělala závoz ?
Hluk mám mimo trasu.Já většinou OMW v Hradišti.Do trojky MM100,protože jsem líný dávat aditiva a MXo 95 a Vif.Tam už se dokážu přinutit,páč většinou jsem na výletě a mám čas.100 jenom přes zimu.@HHBota Na Eurooilu v Hluku je dlouhodobě bez biosložek a je tam celkem slušná výtoč. Bereme tam i do firemních aut Já tam s GG taky jezdím, mám to u práce. Dával jsem vždycky VIF, teď jsem na zkoušku koupil ten booster od MillersOils
Vím kam míříš, ale pravda bude asi někde jinde ne? Pokud jsou to objemové procenta, tak to bude vždy méně než 5%, protože nemícháš dva stejné objemy. Je velky rozdíl jestli dostaneš v hospodě čaj s rumem nebo rum s čajem.No podle fotky od vladas75 je to poslední závoz. Takže když tam bylo půl nádrže 5% biosraček, půlku doplní, tak tam pořád bude 2,5% biosraček. 0 tam nebude asi nikdy, jedině že by pořád vozili bez biosraček.
Je to poměr biosračky v tom posledním konkrétním závozu... Kde ty údaje berou netuším jezdím s cisternou..No a to by mě zajímalo co ta aplikace od EuroOilu vlastně ukazuje ? To ukazuje poměr BIOkejdy v tom tanku přímo na benzínce nebo v tý poslední cisterně co udělala závoz ?
Je pravda, že jeden deň sa vezie benzín napríklad pre Benzinu, druhý deň pre Tesco alebo Mol a je to vlastne z toho istého zdroja z rovnakého zásobníku?jezdím s cisternou..