- 245
EuroOil benzín N95 i nafta bez biosložek z důvodů zavážky ze státních hmotných rezerv, kde se biosložky nepřidávají.Co je to za palivo a od koho?
no hits byl rychlejší
Taky se dá zjistit obsah biosraček i v aplikaci přímo od EuroOil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
EuroOil benzín N95 i nafta bez biosložek z důvodů zavážky ze státních hmotných rezerv, kde se biosložky nepřidávají.Co je to za palivo a od koho?
Když jedu kolem a tu benzinku vidím, tak se mi tam nechcea jde to i bez biosrajdy ...
Jezdí tam celkem dost aut, takže to v tancích dlouho ležet nebude. U Orlenu jsem tankoval, dokud jako první nezačali honem točit ty chcanky. Chvíli už beru na Eurooilu a v pohodě, navíc teď koupili i síť Robin Oil, takže budou na více místech. Je to jen můj pocit, ale po natankování 3-4 nádrží s E10 se mi zdálo, že auto hůř jede a mírně se zvýšila spotřeba, ale třeba je to jen nějaký placebo efekt (bavím se o motoru 1.5 T-GDi)Když jedu kolem a tu benzinku vidím, tak se mi tam nechce. Stejně tak na Slovance
Ty jsi s nima, nebo minimálně s tou v Tuchlovicích, v pohodě? Tipoval bych že budeš tankovat u Orlenu. Teda ještě s Mazdou...
On je taky každý závoz jiný 😉Dík, funguje to, ale u nás mají benzín s biosračkou. Škoda.
Zobrazit přílohu 49383
Jestli to jenom není,aby se vlk nažral a koza zůstala celá.To by museli po každém závozu na každé pumpě dělat rozbor a to se mě nechce úplně věřit.🤔Spíš se tam něco napíše,aby byl zákazník spokojený a je klid.Do normy se vejdou,oni prodají a zákazník má dobrý pocit, jak dobře nakoupil palivo s nižším podílem biosračky.Abychom nakonec jednou nebyli vděční za tu E10.🤣No a to by mě zajímalo co ta aplikace od EuroOilu vlastně ukazuje ? To ukazuje poměr BIOkejdy v tom tanku přímo na benzínce nebo v tý poslední cisterně co udělala závoz ?
No podle fotky od vladas75 je to poslední závoz. Takže když tam bylo půl nádrže 5% biosraček, půlku doplní, tak tam pořád bude 2,5% biosraček. 0 tam nebude asi nikdy, jedině že by pořád vozili bez biosraček.No a to by mě zajímalo co ta aplikace od EuroOilu vlastně ukazuje ? To ukazuje poměr BIOkejdy v tom tanku přímo na benzínce nebo v tý poslední cisterně co udělala závoz ?
Hluk mám mimo trasu.😕Já většinou OMW v Hradišti.Do trojky MM100,protože jsem líný dávat aditiva a MXo 95 a Vif.Tam už se dokážu přinutit,páč většinou jsem na výletě a mám čas.😂100 jenom přes zimu.@HHBota Na Eurooilu v Hluku je dlouhodobě bez biosložek a je tam celkem slušná výtoč. Bereme tam i do firemních autJá tam s GG taky jezdím, mám to u práce. Dával jsem vždycky VIF, teď jsem na zkoušku koupil ten booster od MillersOils
![]()
Vím kam míříš, ale pravda bude asi někde jinde ne? Pokud jsou to objemové procenta, tak to bude vždy méně než 5%, protože nemícháš dva stejné objemy. Je velky rozdíl jestli dostaneš v hospodě čaj s rumem nebo rum s čajem.No podle fotky od vladas75 je to poslední závoz. Takže když tam bylo půl nádrže 5% biosraček, půlku doplní, tak tam pořád bude 2,5% biosraček. 0 tam nebude asi nikdy, jedině že by pořád vozili bez biosraček.
Je to poměr biosračky v tom posledním konkrétním závozu... Kde ty údaje berou netuším😁 jezdím s cisternou..No a to by mě zajímalo co ta aplikace od EuroOilu vlastně ukazuje ? To ukazuje poměr BIOkejdy v tom tanku přímo na benzínce nebo v tý poslední cisterně co udělala závoz ?
Je pravda, že jeden deň sa vezie benzín napríklad pre Benzinu, druhý deň pre Tesco alebo Mol a je to vlastne z toho istého zdroja z rovnakého zásobníku?jezdím s cisternou..