Tak to je i u nas, ne?A jak je spravne napsano, v Nemecku jsou tabulky, jak daleko k nejblizsi pumpe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to je i u nas, ne?A jak je spravne napsano, v Nemecku jsou tabulky, jak daleko k nejblizsi pumpe.
Jo? Aj nejaky dokaz o tom preco je to mozne?Od Shellu? Jo, to je mozne
Abys využil víc oktanů, tak na to musíš motor nastavit. Starý Žigulík měl kolečko oktanového korektoru a mohl sis tím nastavit předstih sám dle citu. Na Mazdách nám to dělá Shr3k. Bez toho nemá smysl tankovat 100, jak jsi vyzkoušel. Ale zase když to necháš naladit, musíš ho už tankovat pořád (dokud to nenecháš vrátit zpátky).Kdyz jsem mel Mazdu 3 BL, 1.6 benzin, tak jsem parkrat zkusil Power 100 od Shellu a mel jsem pocit, ze auto jelo hur nez na 95, coz byl zvlastni pocit.
Odesláno z mého STF-L09 pomocí Tapatalk
Aha, diky, tak to jsem nevedel, tak to mozna bylo timAbys využil víc oktanů, tak na to musíš motor nastavit. Starý Žigulík měl kolečko oktanového korektoru a mohl sis tím nastavit předstih sám dle citu. Na Mazdách nám to dělá Shr3k. Bez toho nemá smysl tankovat 100, jak jsi vyzkoušel. Ale zase když to necháš naladit, musíš ho už tankovat pořád (dokud to nenecháš vrátit zpátky).
Co je to za palivo a od koho?
Když začne klepat, tak si předstih sama sníží. Ale na 100 oktan si to sama nenastaví.Hm a já žil v domnění, že si to Mazda umí nastavit sama......