Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jsem byl já.🤣Ta tvoje červená táhne oči,tak se nemůžeš divit.😄A navíc já čumím po každé Mazdě.😁Jj sem si říkal kdo po mě tak čumí 🤣🤣🤣
O tom může nejlíp porefetovat @Psycho .Ten tvrdí, že si rovná bolavé záda právě v MXu.😂A myslím, že může porovnat i s CX3.😉Zaparkoval jsem vedle krásné MX-5. Oko to potěší, ale záda děkují za CX-3.
Zobrazit přílohu 50848
Tak doufám, že se všichni uvidíme na konci června na tom velkém MX-5 srazu u Náchoda. Snad se podaří překonat 300 MX pětek na jednom místěMy stale ne a ne nekoho v okoli potkat, tak jsme vcera museli jit stesti naproti a po dlouhe dobe take videli nazivo nekoho z mazdaklanu s jejich cerstvym ulovkem - bylo to kratke, ale opravdu hrozne fajn setkani a doufame, ze snad ne posledni. Za tu jizni spojku a okruh ve spicce to stalo ;D
Zobrazit přílohu 50991 Zobrazit přílohu 50992 Zobrazit přílohu 50993
Tééda... to je prvně kdo mě viděl ano to jsem já...😊🙈Dnes viděna červená 3BP s podtácky, zaparkovaná v Karviné naproti mé skoro nejméně oblíbené firmy Stow. Tipuji, podle kytičky na okně že by to mohl být @Romek. Já tu sedím v Ivecu na silnici a počítám, že ještě dlouho sedět budu neboť Stow jsou brzdy
Bylo fajn někoho zase potkat...zatroubeni na kruhaku a pak šup na parking na pokec s @ruckin super😊😊😊😊Tak jsme si udělali s @Lukáš555 krátké dostaveníčko v Avionu, potom co mě pozdravil. Krátce jsme skecli o mazdách a pak se oba rozutekli na jinou stranu bo jsme spěchali. Super minisraz a doufám, že se potkáme i u Outletu za pár dní
Aji sem tam na tebe mával jak jsi ve dvě odjížděl z práceTééda... to je prvně kdo mě viděl ano to jsem já...😊🙈
Toho jsem si nikdy nevšimnul až na min. Týden.. je pravda že někdo stál před kamionem venku telefonoval a mavnul ...vypadalo to jako by mi někdo ukazoval na kolo a jak jsem dojel domu obkoukával jsem auto.... To si dám pro příště pozor..Aji sem tam na tebe mával jak jsi ve dvě odjížděl z práce
Jo to sem byl já 😄 ukazoval jsem na podtácky 😄Toho jsem si nikdy nevšimnul až na min. Týden.. je pravda že někdo stál před kamionem venku telefonoval a mavnul ...vypadalo to jako by mi někdo ukazoval na kolo a jak jsem dojel domu obkoukával jsem auto.... To si dám pro příště pozor..