Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jsem byl já.Ta tvoje červená táhne oči,tak se nemůžeš divit.A navíc já čumím po každé Mazdě.Jj sem si říkal kdo po mě tak čumí
O tom může nejlíp porefetovat @Psycho .Ten tvrdí, že si rovná bolavé záda právě v MXu.A myslím, že může porovnat i s CX3.Zaparkoval jsem vedle krásné MX-5. Oko to potěší, ale záda děkují za CX-3.
Zobrazit přílohu 50848
Tak doufám, že se všichni uvidíme na konci června na tom velkém MX-5 srazu u Náchoda. Snad se podaří překonat 300 MX pětek na jednom místěMy stale ne a ne nekoho v okoli potkat, tak jsme vcera museli jit stesti naproti a po dlouhe dobe take videli nazivo nekoho z mazdaklanu s jejich cerstvym ulovkem - bylo to kratke, ale opravdu hrozne fajn setkani a doufame, ze snad ne posledni. Za tu jizni spojku a okruh ve spicce to stalo ;D
Zobrazit přílohu 50991 Zobrazit přílohu 50992 Zobrazit přílohu 50993
Tééda... to je prvně kdo mě viděl ano to jsem já...Dnes viděna červená 3BP s podtácky, zaparkovaná v Karviné naproti mé skoro nejméně oblíbené firmy Stow. Tipuji, podle kytičky na okně že by to mohl být @Romek. Já tu sedím v Ivecu na silnici a počítám, že ještě dlouho sedět budu neboť Stow jsou brzdy
Bylo fajn někoho zase potkat...zatroubeni na kruhaku a pak šup na parking na pokec s @ruckin superTak jsme si udělali s @Lukáš555 krátké dostaveníčko v Avionu, potom co mě pozdravil. Krátce jsme skecli o mazdách a pak se oba rozutekli na jinou stranu bo jsme spěchali. Super minisraz a doufám, že se potkáme i u Outletu za pár dní
Aji sem tam na tebe mával jak jsi ve dvě odjížděl z práceTééda... to je prvně kdo mě viděl ano to jsem já...
Toho jsem si nikdy nevšimnul až na min. Týden.. je pravda že někdo stál před kamionem venku telefonoval a mavnul ...vypadalo to jako by mi někdo ukazoval na kolo a jak jsem dojel domu obkoukával jsem auto.... To si dám pro příště pozor..Aji sem tam na tebe mával jak jsi ve dvě odjížděl z práce
Jo to sem byl já ukazoval jsem na podtáckyToho jsem si nikdy nevšimnul až na min. Týden.. je pravda že někdo stál před kamionem venku telefonoval a mavnul ...vypadalo to jako by mi někdo ukazoval na kolo a jak jsem dojel domu obkoukával jsem auto.... To si dám pro příště pozor..