Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo to je pravda.Byl to nějakej strejček.Příště máš klidně bliknout. Nevšimla si tě, protože "přede mnou jelo modré Punto, které by málem couvalo, kdyby jelo ještě pomaleji".
Taky zdravím, na 90% má ex (Red Soul Crystal?). V úterý předána protiúčtem i s rámečky MazdaKlanu.Jeden nevyfoceny-cervena sestka u Wagnerove Tabor s pardubickou SPZ (to bylo ve st)
Jj, cervena, wagon, zrejme 2015-2017 (mela jeste ty mensi koncovky vyfuku.. Ale pekna..Taky zdravím, na 90% má ex (Red Soul Crystal?). V úterý předána protiúčtem i s rámečky MazdaKlanu.
Uppsss... rok 2020Jj, cervena, wagon, zrejme 2015-2017 (mela jeste ty mensi koncovky vyfuku.. Ale pekna..
Tak jsem asi jen sklerotik.. Myslel jsem, ze to byla predfl.. Proste cervena wagon, Ecko na spz a klanacky podlozkyUppsss... rok 2020
Opět jáS kým jsem se to potkal dnes cca o půl 5 na rondelu na Hlavní třídě v Ostravě Porubě? Červená CX5, poznávačku jsem nechytil, ale pozdrav proběhl.
Mě se hned vybavila vhodná odpověď.