Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo to je pravda.Byl to nějakej strejček.🤣Příště máš klidně bliknout. Nevšimla si tě, protože "přede mnou jelo modré Punto, které by málem couvalo, kdyby jelo ještě pomaleji".
Taky zdravím, na 90% má ex (Red Soul Crystal?). V úterý předána protiúčtem i s rámečky MazdaKlanu.Jeden nevyfoceny-cervena sestka u Wagnerove Tabor s pardubickou SPZ (to bylo ve st)
Jj, cervena, wagon, zrejme 2015-2017 (mela jeste ty mensi koncovky vyfuku.. Ale pekna..Taky zdravím, na 90% má ex (Red Soul Crystal?). V úterý předána protiúčtem i s rámečky MazdaKlanu.
Uppsss... rok 2020 🤔Jj, cervena, wagon, zrejme 2015-2017 (mela jeste ty mensi koncovky vyfuku.. Ale pekna..
Tak jsem asi jen sklerotik.. Myslel jsem, ze to byla predfl.. Proste cervena wagon, Ecko na spz a klanacky podlozky 😉Uppsss... rok 2020 🤔
Opět já 😊😊😊S kým jsem se to potkal dnes cca o půl 5 na rondelu na Hlavní třídě v Ostravě Porubě? Červená CX5, poznávačku jsem nechytil, ale pozdrav proběhl.
Mě se hned vybavila vhodná odpověď.