- 297
Takže je třeba koukat na SPZ. Já ji ten den neviděl, jen jsem postřehl podtacky a to mi právě nejdřív upoutal pozornost auto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Takže je třeba koukat na SPZ. Já ji ten den neviděl, jen jsem postřehl podtacky a to mi právě nejdřív upoutal pozornost auto...
A jeli opravdu na tu lesní cestu testovat fototechniku?☺️😂 Jinak včera u Olomouce jsem potkal GH modré barvy a řidič mával... Já to nestihl tak dodatečně zdravím😁👍
Tak jelikož drželi v ruce foťáky tak snad jo 😄A jeli opravdu na tu lesní cestu testovat fototechniku?☺️😂 Jinak včera u Olomouce jsem potkal GH modré barvy a řidič mával... Já to nestihl tak dodatečně zdravím😁👍
@Weazly44 mi dělal s autem figuranta, a já fotila 😅 žádné obavy 😂A fotili autá? Ja som raz na internete videl také jedno video z lesnej cesty.... A autá tam nefotili.
Měli jste ho pozvat na kafe.
Jelikož bylo auto opuštěné, tak asi měl jiné starosti 😂 jinak bych ho pozvala 😁Měli jste ho pozvat na kafe.
Tady to téma by se mělo přejmenovat na “kde se potkali MAN s Katkou a Weazlym” 😂
Jj,hlásila že tě viděla.😁Já dnes potkal Boťovu manželku
Teda abych to uvedl na pravou míru, viděl jsem ji, jak otevírá garáž, kde byla zaparkovaná trojka
MAN byl u holiče ať taky jednou vypadá jako člověk aspoň na ty Vánoce
To aby se tě Ježich nelekl a tvoje dárky nevyklopil k sousedům.Je fakt, že to nemůžeš riskovat.😂MAN byl u holiče ať taky jednou vypadá jako člověk aspoň na ty Vánoce