- 1 901
Jestli byla černá,tak jsem to byl asi já.Dnes v Polichnu spatřeno NC s podtáckama a brněnskou SPZ. Kdo pak to byl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jestli byla černá,tak jsem to byl asi já.Dnes v Polichnu spatřeno NC s podtáckama a brněnskou SPZ. Kdo pak to byl?
Co ten parking oba dva?Načapán @MAN TESCO Opava
Nechtěl jsem mu to škrábnoutCo ten parking oba dva?
Další auto by tam stejně už nevešlo.Nechtěl jsem mu to škrábnout
Jjjj to jsem byl já...S čí CX5 jsem se potkal u rondelu na hlavní třídě v Ostravě v pondělí? Stihli jsme si vyměnit krátkou trubku jak jsem projížděl kolem právě nakládaného vozu.
A v autě hned koment od mé ženy...proč na něj troubís... a můj koment koukni na podtacky....a debata ukončenaJjjj to jsem byl já...
Tak to jsem byl jáKdopak mi to loupe pernicek pod domem? V Porubě u Oblouku spatřena CX5 s SPZ: 2TB 399*
Kde to je? Já včera nikde mimo Opavu nebyl@MAN přistižen včera v 16:24 u domu energetiky...
V Ostravě ulice vedle kde je Futurum. Tak kdo má stejnou šestku modrou s podtacky?Kde to je? Já včera nikde mimo Opavu nebyl