- 1 912
Jestli byla černá,tak jsem to byl asi já.😁Dnes v Polichnu spatřeno NC s podtáckama a brněnskou SPZ. Kdo pak to byl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jestli byla černá,tak jsem to byl asi já.😁Dnes v Polichnu spatřeno NC s podtáckama a brněnskou SPZ. Kdo pak to byl?
Co ten parking oba dva? 🤦♂️Načapán @MAN 😁😁 TESCO Opava
Nechtěl jsem mu to škrábnout 😂Co ten parking oba dva? 🤦♂️
Další auto by tam stejně už nevešlo.😂Nechtěl jsem mu to škrábnout 😂
Jjjj to jsem byl já...😊😊😊😊😊S čí CX5 jsem se potkal u rondelu na hlavní třídě v Ostravě v pondělí? Stihli jsme si vyměnit krátkou trubku jak jsem projížděl kolem právě nakládaného vozu.
A v autě hned koment od mé ženy...proč na něj troubís... a můj koment koukni na podtacky....a debata ukončena 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Jjjj to jsem byl já...😊😊😊😊😊
Tak to jsem byl já 😊😊😊Kdopak mi to loupe pernicek pod domem? V Porubě u Oblouku spatřena CX5 s SPZ: 2TB 399*
Kde to je? Já včera nikde mimo Opavu nebyl@MAN přistižen včera v 16:24 u domu energetiky...
V Ostravě ulice vedle kde je Futurum. Tak kdo má stejnou šestku modrou s podtacky?Kde to je? Já včera nikde mimo Opavu nebyl