• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Koho jsme to potkali v sobotu v Úvalně? Zkoušel jsem pozdravit, ale evidentně na moc poslední chvíli
Screenshot_20230719-223509.png

Poslední úprava moderátorem:
Čípak to byla šestka ze Zlínska včera u Dobšínské jeskyně ve Slovenském ráji? My byli jen na skok do jeskyně, ale stála tam jak při příjezdu, tak i při odjezdu.

Kdopak mi to loupe pernicek pod domem? :D :D V Porubě u Oblouku spatřena CX5 s SPZ: 2TB 399*

Tak z clubu asi není, ale snad mi odpustíte, že se s tím tady pochlubím...po více jak 2 letech vlastnictví jsem měl včera to štěstí potkat konečně stejnou CX-5 v edici 100years, já měl radost jak malý děcko na písku, když vykope zapomenutou bábovičku 😛
A vzledem k tomu kolik se jich tady prodalo to fakt byla slušná náhoda...

20230722_170243.jpg 20230722_164147.jpg 20230722_164137.jpg 20230722_170258.jpg

Dnes ráno v5:45 ve Veselí nad Moravou stříbrné GH vagon na klanových značkách 5M. .... Já jsem mával od spolujezdce z červené 3BP.🙋

@ruckin ja uz bohuzel Mazdou nejezdim, ted mame kanarkove zlutou Kiu :D ale po mazdach cumim furt, tak jsem te zahledl

A copak se stalo s Mazdicí? Už nebavila či nestačila?

Samsung S22 256GB Tapatalk

Nestacila velikostne, holt dve deti uz byly na DJ moc. Takze jsme ji prodali tete, aspon Mazda zustala v rodine :)

No u nás aktuálně většinu dovolených odjezdi Sportage pač do mé M3 se prostě nenacpeme Ale nebude to trvat dlouho a po odložení kočárku, cestovní postele a židličky se bude lítat v Mazde. Ačkoli Sportage je fajn tak je mi vždy smutno Mazdicí nechávat doma..

Samsung S22 256GB Tapatalk

Včera odpoledne v 16:24 projíždělo náměstím v Heřmanově Městci červené GH sedan/lift s klanovými podtácky... Kohopak to mám v revíru? :laughing:

Back