• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dnes sme sa viackrát stretli s @MAN, najprv ráno v škôlke, potom v Opave na kopci (netuším ako sa to tam volá). Pozdrav som si všimol, ja som stihol len zdvihnúť obočie 😃

Dokonca sa mi na prechádzke podarilo nájsť dom z jeho profilovky, týmto svoj stalking ukončujem 😂 (bývame asi 700m od seba).

No vidíš to, já si ráno říkal jaké pěkné kola má ten Yaris před školkou, ale nenapadlo mě, že to je ten Tvůj 😄 a na Vančurově v Opavě jsem si podtácků všiml až na poslední chvíli tak jsem alespoň rychle mávl 🙂 tak to jsem nevěděl, že ta vesnice kousek od Opavy je stejná jako moje, vítej sousede 🤣

Včera v Německu na A3 mezi Wurzburgem a Norimberkem v zúžení předjeta červená 3ka BM/BN s spz 7P.. Mazdaklaních podložek jsem si všiml až na poslední chvíli + jízda nad limit, tak na pozdrav ani nebyl čas. Tak alespoň takto zpětně.;)

Já v šedé 6ce na belgických převozkách.

Caute mazdari.. Kdopak z klanaku parkuje nyni svoji sedou cx5 s klanackyma podlozkama v Bechyni na Pisecke?

Kdo to bydlí v Hluku? :D Stříbrno/fialová (jsem barvoslepý, těžko říct, jaká barva to teda je :D) Mazda 6 GH, značka Olomoucká, klanové podtácky. Už jsem ji tady potkal vícekrát, ale většinou ji vidím jenom stát na parkovišti :)
Včera večer jsem potkal do protivky, ale jel jsem na motorce, tak si asi šofér klepal na čelo, že co na něj mávám :D

Červené GH s klanovými podtácky na Rudné v Ostravě po 18 hodině, jeli jsme chvíli za sebou 😅
IMG_20230715_181939.jpg

Koho jsme to dnes cca v 5:50 potkali v Ostravě Hrabůvce na Horní v černém GH s klanovou samolepkou pod SPZ? My v černé GJ bez značení. Dali jsme si 2x start ze světel. Řídil kolega a místo pozdravu si chtěl vyzkoušet zrychlení z 0-50km/h :D :D :D

Back