- 872
Všiml si ? ale pozděKolem třetí na kruháči u Otic jel proti mě @Weazly44 s Xedosem. Troubil jsem ale seděl jsem v kamionu tak nevím jestli si všiml
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Všiml si ? ale pozděKolem třetí na kruháči u Otic jel proti mě @Weazly44 s Xedosem. Troubil jsem ale seděl jsem v kamionu tak nevím jestli si všiml
Bingo 😁😁trochu se zpožděním, ale víkendový sraz u opavského Globutipuju @Weazly44 a @Katka_S ?Zobrazit přílohu 46770
teď tu je i Xedos na chvilku 😂trochu se zpožděním, ale víkendový sraz u opavského Globutipuju @Weazly44 a @Katka_S ?Zobrazit přílohu 46770
trochu se zpožděním, ale víkendový sraz u opavského Globutipuju @Weazly44 a @Katka_S ?Zobrazit přílohu 46770
koukám stává se to Tvým parkovištěmteď tu je i Xedos na chvilku 😂
No zatím než bude další garáž 😂 BAčku umřel motor v říjnu takže teď je rozebraná na kastlu v garáži a čeká až bude čas se pustit do renovacekoukám stává se to Tvým parkovištěmještě to BA tam parkni, jestli jsi ho ještě nerozstřelil, divochu😉
Buď tam stojíte dodnes, alebo tie stretnutia nie sú tak náhodné..
Šestka a trojka tam stojí pořád 😂Buď tam stojíte dodnes, alebo tie stretnutia nie sú tak náhodné..![]()