• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Taky přidám pár blízkých setkání... 2 x jsem potkal v úseku Krajský úřad - Dům energetiky v Ostravě M3 BM/BN hooodně podobnou té od @Katka_S, ale byl to týpek v brýlích a bez klanových podtácků. Jinak na dálku si lze splést právě s Káťou. :p No a druhé setkání opět křižovatka u domu energetiky v pátek cca kolem 16h., slečna v červené M3 BM/BN, klanové rámečky, stihl jsem jen mávnout, ale netuším, zda mě viděla...

Zdravím kolegu co jsme se dnes viděli u Ikei v Avionu Ostrava kousek od jeho M6. Myslel jsem, že stihnete s rodinkou utéct a křičet jsem nechtěl, naštěstí jste si všimli mojí M3 :)
Taky zdravím, já si říkal že jsem slyšel něco jako "dívej, taky Mazdaklan" ale moc jsem tomu nevěnoval pozornost, protože jsme utíkali s malým do herničky, na kterou se moc těšil. Tak snad příště, treba na srazu :)

Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk

Dnes ráno před 8h. modrá šestka GG z klanu, míjeli jsme se pod novým kampusem na Havlíčkově nábřeží v Ostravě.

Dnes ráno před 8h. modrá šestka GG z klanu, míjeli jsme se pod novým kampusem na Havlíčkově nábřeží v Ostravě.
Toš to jsem byl nejsíše já....
Po delší době jsem provětral babču do práce ?

Toš to jsem byl nejsíše já....
Po delší době jsem provětral babču do práce ?
Noo, babča nešla přehlédnout ?? Ale mám pocit, že už jsem tě tam párkrát potkal na tom úseku za Karolinou, jestli tamtudy jezdíš pravidelně...

Noo, babča nešla přehlédnout ?? Ale mám pocit, že už jsem tě tam párkrát potkal na tom úseku za Karolinou, jestli tamtudy jezdíš pravidelně...
No ano, momentálně (už 2. rokem) ano. Ale jen kvůli uzavírkám a provozu.
Ale jak mě zavíraj pořád další a další přístupové cesty, tak se už asi ani do práce brzy nedostanu....

Dnes Brno Olympia /Albert, červená mazda 2 DJ s podtáckama a v ní slečna / mladá paní, já zrovna zavřel kufr u 6ky GH a šel vrátit košík :D

Zdravím kolegu/yni v červené M6, co ho/jí žena včera potkala na Plzeňské / Rudné před třetí hodinou odpoledne v Ostravě. Pozdrav prý proběhl, ale bližší informace nemám, kamera nefungovala (čínská karta už nahrazena :) včera večer za evropskou tak snad to pomůže).

Včera o kolo 15h. Michálkovice, před rondlem pod Michalem červená M6 GJ z klanu, odbočil pak směr Ryčmond a dneska ve stejnou dobu po tom co jsem po celém dni ježdění napočítal 50 Mazd, tak na Rudné na křižovatce kousek od Impexty červená M6 GG z klanu, jela směr Havířov.

Včera o kolo 15h. Michálkovice, před rondlem pod Michalem červená M6 GJ z klanu, odbočil pak směr Ryčmond a dneska ve stejnou dobu po tom co jsem po celém dni ježdění napočítal 50 Mazd, tak na Rudné na křižovatce kousek od Impexty červená M6 GG z klanu, jela směr Havířov.
Červenou GG s klanovymi podtacky potkávám taky, většinou ráno zase směr Ostrava ?

Už asi 3x som stretol tento týždeň modrú M6 kombi s C na značke v Opave na južnom obchvate pri železničnom podjazde...
...ale ani raz som nebol Mazdou a vždy som si to všimol neskoro

Zítra bude zřejmě vyjížďka s kolegou Mazďákem po okolí Šumperska. Bude li se někdo chtít přidat, napište. Sraz bude nejspíš na Bouzově. Zatím jsme dva s 323f ba V6.

IMG_20230514_090211.jpg

Kdo jel dnes v 7:05 v Hluku "na náměstí" se stříbrnou GH wagon s podtácky? :) tímto slečnu/paní zdravím :)

Kdo si dnes s 2.2 GH nechal u nás odhlučnit kapotu? Viděl jsem klanový podtácky

Kolem třetí na kruháči u Otic jel proti mě @Weazly44 s Xedosem. Troubil jsem ale seděl jsem v kamionu tak nevím jestli si všiml

Back