Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
cením kreativitu s náplastíDnes v Berouně (zřejmě na festivalu žrádla)
Zobrazit přílohu 45780
Škoda, že jsem tě nepotkal.?Kolem páté jsem s MXem tankoval na OMW,ale pak jel směr UB.?
Já jel místo oběda ?Jsem na tom stejně,nějakých 130 a taky
Škoda, že jsem tě nepotkal.?Kolem páté jsem s MXem tankoval na OMW,ale pak jel směr UB.?
To si tam dozadu jel kvůli fotky? ?
Jeee, konečně někdo taky objevil moje auto ?
Občas není zbytí, bohužel ??Jo tak ty si ho tam schováváš, a já myslel, že nakupujete ?
Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období? Nám kvete na sídlišti velká třešeň a ještě x dalších stromů a auta teda vypadají úplně jinak jdu k autu a jenom kroutím hlavou, ale to nemá ani cenu jet na myčku, když je to za půl dne to stejné
Jedině do garáže a počkat až to přejde.?To si nevybereš,v létě bordel ze stromů a mračna hmyzu na masce a čelním skle a v zimě sračky ze sněhu a soli.??Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období? Nám kvete na sídlišti velká třešeň a ještě x dalších stromů a auta teda vypadají úplně jinak jdu k autu a jenom kroutím hlavou, ale to nemá ani cenu jet na myčku, když je to za půl dne to stejné
To se jen zdá, fotky klamou. Já mám špindíru?Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období? Nám kvete na sídlišti velká třešeň a ještě x dalších stromů a auta teda vypadají úplně jinak jdu k autu a jenom kroutím hlavou, ale to nemá ani cenu jet na myčku, když je to za půl dne to stejné
Asi nejela přímo od něj, prachu na sobě trošku měla, ale i tak se leskla víc, než běžný český vůz, což bylo to co přitáhlo moji pozornost.Nablýskaná? To musela jet od @Natural !