Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
cením kreativitu s náplastíDnes v Berouně (zřejmě na festivalu žrádla)
Zobrazit přílohu 45780
Škoda, že jsem tě nepotkal.?Kolem páté jsem s MXem tankoval na OMW,ale pak jel směr UB.?
Já jel místo oběda ?Jsem na tom stejně,nějakých 130 a taky
Škoda, že jsem tě nepotkal.?Kolem páté jsem s MXem tankoval na OMW,ale pak jel směr UB.?
To si tam dozadu jel kvůli fotky? ?
Jeee, konečně někdo taky objevil moje auto ?
Občas není zbytí, bohužel ??Jo tak ty si ho tam schováváš, a já myslel, že nakupujete ?
Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období?
Jedině do garáže a počkat až to přejde.?To si nevybereš,v létě bordel ze stromů a mračna hmyzu na masce a čelním skle a v zimě sračky ze sněhu a soli.??Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období?Nám kvete na sídlišti velká třešeň a ještě x dalších stromů a auta teda vypadají úplně jinak
jdu k autu a jenom kroutím hlavou, ale to nemá ani cenu jet na myčku, když je to za půl dne to stejné
![]()
To se jen zdá, fotky klamou. Já mám špindíru?Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období?Nám kvete na sídlišti velká třešeň a ještě x dalších stromů a auta teda vypadají úplně jinak
jdu k autu a jenom kroutím hlavou, ale to nemá ani cenu jet na myčku, když je to za půl dne to stejné
![]()
Asi nejela přímo od něj, prachu na sobě trošku měla, ale i tak se leskla víc, než běžný český vůz, což bylo to co přitáhlo moji pozornost.Nablýskaná? To musela jet od @Natural !![]()