• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Taky posledni dny jezdime s NA, kabrio/roadsteru jsme potkali spoustu ale jedina miata (potkala jen jednu draha polovicka). Nerikejte, ze jsou vsechny v servisu nebo hur po zime ;X

Na čarodějnice asi ve 13:20 silnice I/62 mezi Děčínem a Ústím nad Labem. Proti mě směrem na DC červená MX-5 NA. Mávli jsme na sebe :) Ten den najeto skoro 150 km a tohle byla jediná Miata... tak jsou asi všichni fakt v tom servisu :)

Kdopak z klanu je na pobytu u nas v Bechyni v laznich? Parkuje tam klanacka cervena cx3 s jihlavskou SPZ.. Aspon timto zdravim..

Jo tak ty si ho tam schováváš, a já myslel, že nakupujete ?

Dnes u Globusu v Opavě odchycena @Katka_S ?
Zobrazit přílohu 45852
Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období? :D Nám kvete na sídlišti velká třešeň a ještě x dalších stromů a auta teda vypadají úplně jinak :D jdu k autu a jenom kroutím hlavou, ale to nemá ani cenu jet na myčku, když je to za půl dne to stejné :D

Jak to děláte, že máte auta tak čistá v tomto období? :D Nám kvete na sídlišti velká třešeň a ještě x dalších stromů a auta teda vypadají úplně jinak :D jdu k autu a jenom kroutím hlavou, ale to nemá ani cenu jet na myčku, když je to za půl dne to stejné :D
Jedině do garáže a počkat až to přejde.?To si nevybereš,v létě bordel ze stromů a mračna hmyzu na masce a čelním skle a v zimě sračky ze sněhu a soli.??

To se jen zdá, fotky klamou. Já mám špindíru?

Moje auto je taky vše možné jen ne čisté ? jen to na té barvě není tak moc vidět a hlavně nemám v mobilu žádný extra foťák ?

Člověk musí vyrazit za hranice okresu, aby někoho potkal! ?

Dneska po 14h. v Jablonné nad Orlicí na přejezdu, pozdrav s červenou RX-8.

Dneska před 12. v Brně Slatině kousek od točny trolejáků. Černá nablýskaná M6 GH asi s klanovýma držákama spz. Valil sem trajfem vyzvednout svoji milou z hokny, bylo to dál, špatně jsem viděl.

Back