Akropolis
nový člen
- 28
vcera vecer vRosicich u Lidlu cerna asi 6 s cervenym logem a peknou kopilotkou, vic jsem si nestihl vsimnout
To budu asi já.
Zdravím dodatečně
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
vcera vecer vRosicich u Lidlu cerna asi 6 s cervenym logem a peknou kopilotkou, vic jsem si nestihl vsimnout
Ex @Doofer -ovic GH vypadá také stále k světuTak dnes po sakra dlouhé době za křižovatkou na Ostrovačice směr Rosice.
Zablikání proběhlo tak mám na duši klid
Zobrazit přílohu 45326
Sent from my iPhone using Tapatalk
že jste nenapsali, včera sem tam jel 2x RX.Včera jsme se potkali společně s @littlebiker, @HHBota a Boťovou manželkou na lokálním mikro srazu
Udělali jsme si společnou projížďku přes Antonínek v Blatnici, pak na Kuželovský mlýn a jelikož nám počasí moc nepřálo, debatu ohledně aut jsme přesunuli k pivu na hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou
Velký respekt Boťovi a jeho manželce, kteří celou vyjížďku absolvovali se staženou střechou! V této souvislosti stojí za zmínku památná věta, kterou pronesla Boťova žena v Kuželově - "Je mně tady hrozná zima, jdu si sednout do auta". My jsme chvilku ještě stáli a kecali a ani Boťova žena nebyla vyloučena z diskuze - výhoda kabrioletu
Tady pár fotek
Zobrazit přílohu 45342Zobrazit přílohu 45343Zobrazit přílohu 45344Zobrazit přílohu 45345
Určitě budeme tento náš mikro sraz opakovat, tak pokud by se chtěl někdo přidat, bude vítán
Příště tě určitě přizveme.Byl to takový spontánní pilotní projekt.?že jste nenapsali, včera sem tam jel 2x RX.
Taky se pro příště hlásím ?Příště tě určitě přizveme.Byl to takový spontánní pilotní projekt.?
@Weazly44 troubil, ale bylo to blbé místo, a my ještě schovaní za autem před námi ?A je, to já jsem si tedy nevšiml ?
Tak zrovna tvoje auta člověk pozná už z dálky Mikeš tady jezdí jenom tvůj a trojky tady jezdí tuším taky jenom dvě, nebo tři takže to není zase až tak těžkéKdyž si čistý není se potřeba zkrývat.?Taky mám radost,když na mě mazďák mávne.V tom to ohledu je špička @Marek.B . Mává ukázkově a vždycky dřív než já.??
No já si tě nevšimnul,to Jana.?Zase je fajn, že na kole na sebe můžeme hulákat.?@HHBota a někdo dokonce mává z kola na chodce