• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Tak dnes po sakra dlouhé době za křižovatkou na Ostrovačice směr Rosice.

Zablikání proběhlo tak mám na duši klid
e048aca5686b93c6983f93cc2f481be2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

kdopak se potuluje ve Strašecí s černou M6 kombi ul. Janáčkova :rolleyes:

Včera jsme se potkali společně s @littlebiker, @HHBota a Boťovou manželkou na lokálním mikro srazu :D
Udělali jsme si společnou projížďku přes Antonínek v Blatnici, pak na Kuželovský mlýn a jelikož nám počasí moc nepřálo, debatu ohledně aut jsme přesunuli k pivu na hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou :)
Velký respekt Boťovi a jeho manželce, kteří celou vyjížďku absolvovali se staženou střechou! :) V této souvislosti stojí za zmínku památná věta, kterou pronesla Boťova žena v Kuželově - "Je mně tady hrozná zima, jdu si sednout do auta". My jsme chvilku ještě stáli a kecali a ani Boťova žena nebyla vyloučena z diskuze - výhoda kabrioletu :D

Tady pár fotek :)
1680858408680.jpg1680858408657.jpg1680858408632.jpg1680858408618.jpg

Určitě budeme tento náš mikro sraz opakovat, tak pokud by se chtěl někdo přidat, bude vítán ;)

Před pár dny, další ostravský úlovek v Nové Karolíně, spodní garáž...

IMG_20230403_165716.jpg

Dneska v 15:09 jsem potkal modrou M6 ve wagonu v koloně u semaforu na I/58 (křižovatka Stará bělá / Klimkovice, směr z Ostravy na Krmelín). Všiml jsem si na poslední chvíli a zkusil jsem bliknout, ale dle totálně znuděného / nakrknutého výrazu chápu, že na reakci nebyla nálada ani pozornost :D Tak aspoň tady zdravím :)

Včera jsme se potkali společně s @littlebiker, @HHBota a Boťovou manželkou na lokálním mikro srazu :D
Udělali jsme si společnou projížďku přes Antonínek v Blatnici, pak na Kuželovský mlýn a jelikož nám počasí moc nepřálo, debatu ohledně aut jsme přesunuli k pivu na hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou :)
Velký respekt Boťovi a jeho manželce, kteří celou vyjížďku absolvovali se staženou střechou! :) V této souvislosti stojí za zmínku památná věta, kterou pronesla Boťova žena v Kuželově - "Je mně tady hrozná zima, jdu si sednout do auta". My jsme chvilku ještě stáli a kecali a ani Boťova žena nebyla vyloučena z diskuze - výhoda kabrioletu :D

Tady pár fotek :)
Zobrazit přílohu 45342Zobrazit přílohu 45343Zobrazit přílohu 45344Zobrazit přílohu 45345

Určitě budeme tento náš mikro sraz opakovat, tak pokud by se chtěl někdo přidat, bude vítán ;)
že jste nenapsali, včera sem tam jel 2x RX.

A je, to já jsem si tedy nevšiml ?

Tak já mám vždycky radost když někoho potkám a zrovna dnes si nevšimnu, tajnosti žádné nemám tak mě může prásknout kdokoli ?

Když si čistý není se potřeba zkrývat.?Taky mám radost,když na mě mazďák mávne.V tom to ohledu je špička @Marek.B . Mává ukázkově a vždycky dřív než já.??

Když si čistý není se potřeba zkrývat.?Taky mám radost,když na mě mazďák mávne.V tom to ohledu je špička @Marek.B . Mává ukázkově a vždycky dřív než já.??
Tak zrovna tvoje auta člověk pozná už z dálky :D Mikeš tady jezdí jenom tvůj a trojky tady jezdí tuším taky jenom dvě, nebo tři :D takže to není zase až tak těžké :D

Back