Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To byla pouhopouhá náhoda, většinou tak nevypadáMá to čistší než já.A to mě trochu zneklidňuje.?Ta moje vypadá spíše já @Psycho va CX3.Brzo bude bezkontak konečně i ve Veselí,tak to budeme mít snazší.?
Viděla tě.?Ale až do teď přemýšlela kdo to byl.?Kdyby jsi jel v autě tak mávne.To už se naučila.Jak vidí Mazdu,tak lustruje podtácky,aby mohla mávnout.?@HHBota Asi jsem ti dnes trochu vystrašil manželku ? šel jsem v Ostrohu kolem COOPu pěšky a jela kolem tvoje trojka, první jsem viděl SPZ, tak automaticky ruka nahoru a mávám a pak vidím tvoji, jak na mě ostří jak na úchyla ?? tak se omlouvám, mávám z reflexu ?
A to ještě nemám tu nejsvítivější, co @Natural teď má k dispozici ?Dnes kolem 16h spatřena @Katka_S jak parkuje svou Mazdu na Dlouhé třídě. Klaňáky jinak nepoznáte jen podle podtácků, ale také podle ultra svítívé zpátečce, což ale za jízdy většinou neuvidíte Bohužel Katka chodí snad ještě rychleji než jezdí, takže jsem jí nestihl doběhnout na pozdrav já šel pešky po chodníku.. tímto zdravím dodatečně
No, tak je to jasné.. Mazdice dostane upgrade na narozeniny ?@Katka_S Ty nejsvítivější od @Natural mám já viz poslední fotka odkazovaného příspěvku.. je to fakt pecka! v noci jako ve dne, za ty peníze to stojí....
Já si říkal, že ta slečna co na mě mává z auta od Weazlyho se ti nějak nápadně podobá ??Právě spatřen @MAN na kruháči u Globusu v Opavě ?
No co i mazďáci se mají rádi ?Já si říkal, že ta slečna co na mě mává z auta od Weazlyho se ti nějak nápadně podobá ??
A Míra už tu není registrovaný? Nějak ho nemůžu najít?
Chápeš to správně ?Takže Mazdaklaní páreček jestli to dobře chápu jo ? tak paráda ?