• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Kdopak pravidelně parkuje s červenou trojkou v Brně za nádražím u Grandu? Včera jsem jel kolem cca v 00:25.

Má to čistší než já.A to mě trochu zneklidňuje.?Ta moje vypadá spíše já @Psycho va CX3.Brzo bude bezkontak konečně i ve Veselí,tak to budeme mít snazší.?
To byla pouhopouhá náhoda, většinou tak nevypadá :D
Kde ve Veselí má být bezkontakt? To je pro mě nová informace :)

@HHBota Asi jsem ti dnes trochu vystrašil manželku ? šel jsem v Ostrohu kolem COOPu pěšky a jela kolem tvoje trojka, první jsem viděl SPZ, tak automaticky ruka nahoru a mávám a pak vidím tvoji, jak na mě ostří jak na úchyla ?? tak se omlouvám, mávám z reflexu ?

@HHBota Asi jsem ti dnes trochu vystrašil manželku ? šel jsem v Ostrohu kolem COOPu pěšky a jela kolem tvoje trojka, první jsem viděl SPZ, tak automaticky ruka nahoru a mávám a pak vidím tvoji, jak na mě ostří jak na úchyla ?? tak se omlouvám, mávám z reflexu ?
Viděla tě.?Ale až do teď přemýšlela kdo to byl.?Kdyby jsi jel v autě tak mávne.To už se naučila.Jak vidí Mazdu,tak lustruje podtácky,aby mohla mávnout.?

Dnes kolem 16h spatřena @Katka_S jak parkuje svou Mazdu na Dlouhé třídě. Klaňáky jinak nepoznáte jen podle podtácků, ale také podle ultra svítívé zpátečce, což ale za jízdy většinou neuvidíte :D Bohužel Katka chodí snad ještě rychleji než jezdí, takže jsem jí nestihl doběhnout na pozdrav :D já šel pešky po chodníku.. tímto zdravím dodatečně ;)

Dnes kolem 16h spatřena @Katka_S jak parkuje svou Mazdu na Dlouhé třídě. Klaňáky jinak nepoznáte jen podle podtácků, ale také podle ultra svítívé zpátečce, což ale za jízdy většinou neuvidíte :D Bohužel Katka chodí snad ještě rychleji než jezdí, takže jsem jí nestihl doběhnout na pozdrav :D já šel pešky po chodníku.. tímto zdravím dodatečně ;)
A to ještě nemám tu nejsvítivější, co @Natural teď má k dispozici ?

Jeeej, to je škoda.. Já příště zpomalím, kdyby náhodou ? taky zdravím ?‍♀️?

Právě spatřen @MAN na kruháči u Globusu v Opavě ?
Já si říkal, že ta slečna co na mě mává z auta od Weazlyho se ti nějak nápadně podobá ??
A Míra už tu není registrovaný? Nějak ho nemůžu najít?

Poslední úprava:
Černé GH v Kyjově ve 13:30, zdravím ?

Bohužel i mezi Mazdaři se sem-tam najde dement - dnes D1, agresivní lepení se na auto před ním, předjíždění zprava, myška předjetému vozidlu bez blinkru, apod. Tohle příjemné setkání nebylo!

IMG_20230228_201006.jpg

Modré GJ s klanovymi podtacky přistiženo ve Futuru v Ostravě ?
Screenshot_20230303_154735.jpg Screenshot_20230303_154422.jpg

A Ostrava ještě jednou dneska ráno okolo 8h. u Nové Karolíny červená M3 BM/BN s klanovými podtacky.

Back