• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Kdo parkoval na Příčné ulici (Bytostav) v Porubě v sobotu okolo 13:00? Red Soul 3ka s podtáckama (BN myslím).

Tak konečně potkan @HHBota dnes kolem desate i s prasatkem na palubce nákupák Staré Město před Tedy.

No tak v dnešní době lgbt+IDDQD nikdy nevíš co kdo preferuje?????‍♂️?‍♀️??? btw. Já tam musel taky, takže premiéra dnes, pač party brčka ???.

Doufám, že papírové ať je to eko a trendy.???

Po dlouhe dobe zase úlovek ;) Dnes 7:40 na Mendlaku pri popojizdeni. Cervena CX30 s brněnskou SPZ (obsahující 66). Ja v bílé šestce. Ale pilot byl zábran do politování, takze mavani, blikani nevidel ;) Zdravim!

Poslední úprava:
Dnes před 15 hodinou D8 u Lovosic směr Praha červená M6 Wagon?

Koho jsme to minuli 1.12. v ~14:45 před kruháčem u MOL v kopřivnici? Byla to modrá GG/GH v kombíku a čekala v koloně.

Koho jsem to dnes v bílém BP potkala v Olmu na pumpě AMIGO při úpravě ŘJ od @shr3k? ?
Nestihla jsem se ani rozloučit, s nadšením jsem urychleně opět usedla do auta a zmizela. ?

@pjetro v sobotu kolem 19:15 v Praze na Vídeňské směr do centra. Jel jsem dokonce v Mazdě :D ;)

Kdopak to stoji s bilou mazdou s cernou strechou na invalidech v ostrave - nove karoline? 5Z0... my stojime naboku u zdi

Koho jsem to dnes lapil v Mariánských Horách na parkovišti ve vnitrobloku vedle základky Gen. Janka? Metalická modra M5 9T2 5**2. Já tam parkoval po čtvrt na 12

Back