Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano, byl jsem to já ? výjimečně jsem jel bílou, vezl jsem ji na servis ? bohužel jsem si tě nevšimnul, byl jsem pěkně vytočený tou kolonou ?Dnes 15:15 v Uherském Ostrohu bílá 6.Hádám @Marek.B .Já přes přechod na kole s kýblem v ruce.Zlehka jsem mávnul.?
Jj všimnul jsem si. Tak zdravím.Včera malá inkognito zdravice s bílou MX-5 ND na trase Moravský Písek - Veselí nad Moravou. Přede mnou kamarád v BMW Z4, já za ním v závěsu s Alfou (bliknul jsem dálkovýma). Vzali jsme provětrat šestiválce. Obecně včera větral kde kdo. Pořád jsme potkávali zajímavá auta
Zobrazit přílohu 42540
Bzenec zámek?Taky jsem jel včera kolem,ale nepotkal nikoho.Jenom ve Starém Městě na myčce dvě NB.?Včera malá inkognito zdravice s bílou MX-5 ND na trase Moravský Písek - Veselí nad Moravou. Přede mnou kamarád v BMW Z4, já za ním v závěsu s Alfou (bliknul jsem dálkovýma). Vzali jsme provětrat šestiválce. Obecně včera větral kde kdo. Pořád jsme potkávali zajímavá auta
Zobrazit přílohu 42540
Jo taky potřebuji zjistit, červená M6 GJ s Karlovarskou značkou jela předemnou po D3 v neděli z Budějic, já jí předjel a nevím jestli na mě dotyčný nevyplazoval jazykv sobotu v Budějkách u IGY jsem potkal mazdu s varskou spz a klanovýma podložkama, tak kdo?