• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Opět na alšáku v Ostravě červená M3 s rámečky. Já chodec zkoušel mávat, ale nemám šanci když řidič hledá parkovací místo :D že by @OMAN. ?

Po dlouhé době úlovek :) - dnes po 17-té hodině při cestě z Vyškova domů přede mnou až do Ivanovic jela tahle Mazda. Tímto zdravím majitele. Chtěl jsem předjet a mávnout, ale jel jsem s manželkou a musel bych to potom poslouchat až domů, že jezdím jako ....., tak aspoň takto. Možná si nás řidič všimnul že jej fotíme, protože začal zrychlovat :). Ale bylo to opravdu jen kvůli rámečku MK.

mazda_iv.jpg

Dnes 15:15 v Uherském Ostrohu bílá 6.Hádám @Marek.B .Já přes přechod na kole s kýblem v ruce.Zlehka jsem mávnul.?

Dnes 15:15 v Uherském Ostrohu bílá 6.Hádám @Marek.B .Já přes přechod na kole s kýblem v ruce.Zlehka jsem mávnul.?
Ano, byl jsem to já ? výjimečně jsem jel bílou, vezl jsem ji na servis ? bohužel jsem si tě nevšimnul, byl jsem pěkně vytočený tou kolonou ?

Včera malá inkognito zdravice s bílou MX-5 ND na trase Moravský Písek - Veselí nad Moravou. Přede mnou kamarád v BMW Z4, já za ním v závěsu s Alfou (bliknul jsem dálkovýma). Vzali jsme provětrat šestiválce. Obecně včera větral kde kdo. Pořád jsme potkávali zajímavá auta :)
20220924_132453841_iOS.jpg

Včera malá inkognito zdravice s bílou MX-5 ND na trase Moravský Písek - Veselí nad Moravou. Přede mnou kamarád v BMW Z4, já za ním v závěsu s Alfou (bliknul jsem dálkovýma). Vzali jsme provětrat šestiválce. Obecně včera větral kde kdo. Pořád jsme potkávali zajímavá auta :)
Zobrazit přílohu 42540
Jj všimnul jsem si. Tak zdravím.

20220924_131652.jpg

Zobrazit přílohu 42540
Bzenec zámek?Taky jsem jel včera kolem,ale nepotkal nikoho.Jenom ve Starém Městě na myčce dvě NB.?

Dnes ráno, cca 7:30 u Nové Karoliny a o půl hodiny v protisměru v Kunčičkách...

IMG_20220926_073449.jpg

tak lidi kdopak jel ještě dneska vyvenčit svoje MX ? Teď jsem jel přes Rakovník a tam stálo u silnice na parkovišti snad minimálně 20 různých kousků :)?

v sobotu v Budějkách u IGY jsem potkal mazdu s varskou spz a klanovýma podložkama, tak kdo? :)

Ve čtvrtek odpoledne dělal @shr3k u Mikuše nějaká svoje kouzla s diesely :) a já si tam zrovna vyzvedával auto.
Byly tam dvě šestky. jedna červená a jedna šedá. Neměl jsem čas, spěchal jsem do školky, tak jsme se stihli jen pozdravit.

v sobotu v Budějkách u IGY jsem potkal mazdu s varskou spz a klanovýma podložkama, tak kdo? :)
Jo taky potřebuji zjistit, červená M6 GJ s Karlovarskou značkou jela předemnou po D3 v neděli z Budějic, já jí předjel a nevím jestli na mě dotyčný nevyplazoval jazyk :joy::joy:

to jsem naštěstí nebyl já :) i když v neděli jsem taky frčel po D3 z Budějc

Včera se mi konečně povedlo nechat mojí M3 vedle klaňácké šedé CX5 v CT parku v Ostravě-Hrabové u budovy C. Tak trochu jsem doufal, že tu uvidím pozdrav, bo si mě musel/a všimnout při odjíždění.
Tak aspoň já posílám pozdrav :)

Tak opět ráno 7:45 u Nové Karoliny v Ostravě, tentokrát nová červená M6 kombi, spz s 2TB na začátku...

Po dlouhé době opět kontakt. Před chvílí (17:07) Červená M3 v Praze na Sokolovské na úrovni metra Palmovka.

Dnes kousek od Vaňkovky v Brně žlutý BK s podtáckama

Back