• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

To ne. Tohle bylo přes Satalice, když se pak nadjede dálnice a vjede do Horních Pocernic ale tipoval jsem vás

Samsung S22 256GB Tapatalk

včera odpoledne šedá GL combi na D5 s podtáckama. Docela jsi to švihal z kopce dolů na Loděnici, předjížděl jsem tě modrou neMazdou, kdo to byl?
Šedou GL combi jsem jel po D5 v sobotu před polednem směr Plzeň a v neděli kvečeru zpátky. Tedy časově to asi nesedí. Navíc jsem jel s manželkou, takže jsem to tak moc nešvihal, počítám tachometrových 140.

Šedou GL combi jsem jel po D5 v sobotu před polednem směr Plzeň a v neděli kvečeru zpátky. Tedy časově to asi nesedí. Navíc jsem jel s manželkou, takže jsem to tak moc nešvihal, počítám tachometrových 140.
tahle byla tmavě šedá, jako moje Mazda :)

Kdopak byl dneska po čtvrté hodině na nákupech v Kauflandu v Chrudimi? Červené GH Wagon s podtáckama.. 20220728_171815.jpg

Dneska jsem ve 3/4 na 12 popojížděl za tmavě modrou 3. Na Bohdalci odbočovala z Chodovské na U Plynárny.
@Polsonside ?

Kdo parkoval ve ctvrtek na nezvalovw namesti v Ostrave svou cervenou cx5 pozn. 2Txxxxx?

V sobotu kolem 11 dopoledne. Ze směru od Zadar HR, klaňák s černou GH, nejspíš Brněnská značka. Celkem mě to pobavilo ✌????

Zdravím kolegu z Berouna. :)?

IMG_20220802_202536.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Která slečna byla dnes cca v 18:30 na pískovně u Vlkova? M3 BL v šedé s podtackama.

Dnes kolem 16:15 od Vracova směrem na Bzenec šedá 6(GG/GY) na podtaccích.Já černá MX5 NC.Mával jsem.Kdo to??

dneska kolem 16:15 :) od Ostrova směr Klášterec, červená 6 v kombi na podtáccích, zřejmě si odbočoval na Horní hrad, stihl jsem jen mávnout

Pokud by to byl sedan, tak jsem to mohl být já, ale na místě spolujezdce. Manželka klaňáky nesleduje a já se věnoval více situaci při odbočování než sledování Mazd ;) . Škoda, že jsem si nevšiml...

Kdopak se dneska schovával v Pardubicích u nádraží na parkovišti McDonald's, červená trojka s podtácky, cca 9:45?
20220813_111446.jpg

Back