- 2 760
To ne. Tohle bylo přes Satalice, když se pak nadjede dálnice a vjede do Horních Pocernic ale tipoval jsem vás
Samsung S22 256GB Tapatalk
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Šedou GL combi jsem jel po D5 v sobotu před polednem směr Plzeň a v neděli kvečeru zpátky. Tedy časově to asi nesedí. Navíc jsem jel s manželkou, takže jsem to tak moc nešvihal, počítám tachometrových 140.včera odpoledne šedá GL combi na D5 s podtáckama. Docela jsi to švihal z kopce dolů na Loděnici, předjížděl jsem tě modrou neMazdou, kdo to byl?
tahle byla tmavě šedá, jako moje MazdaŠedou GL combi jsem jel po D5 v sobotu před polednem směr Plzeň a v neděli kvečeru zpátky. Tedy časově to asi nesedí. Navíc jsem jel s manželkou, takže jsem to tak moc nešvihal, počítám tachometrových 140.
Až na vás bude mávat borec v merglu tak se nelekejte
Na svou novou Mazdu si řádně počkám.
Zobrazit přílohu 41657
Jestlis viděl tuhle, tak to jsem byl jáDneska jsem ve 3/4 na 12 popojížděl za tmavě modrou 3. Na Bohdalci odbočovala z Chodovské na U Plynárny.
@Polsonside ?
Byl to @skokan ?to jsem byl já
Já mám světlouDneska jsem ve 3/4 na 12 popojížděl za tmavě modrou 3. Na Bohdalci odbočovala z Chodovské na U Plynárny.
@Polsonside ?