• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Kohopak to dnes 15:09 drapli benga na Václavském náměstí ve stříbrném kombi GH6 po faceliftu , když si zkracoval cestu? ?

Dnes ráno lehce po sedmé hodině, Praha Kyje, Jamská ulice, šedá (Machine Gray) 6ka kombi 7AR.... s Mazda Klan podtácky. Já nemohl ani blikat, ani troubit, ani mávat neb jsem jel na kole :p Mazdička mě předjížděla, takže jsem jí viděl až zezadu. Je to tam dost úzké, tak jsem snad moc nepřekážel a nezdržoval, snažil jsem se jet, co to dalo :innocent:

Začátkem týdne náklaďák v protisměru na okruhu k D1 slisoval červenou Mazdu, asi CX-5. Skoro nebyla poznat. Nevíte, jestli to byl náš člen ?

Zkusím se trefit, @kumpa ? Dnes Anthropos 14:15. Už jednou jsem tam tvoji bílou 6 GL potkal.

Kvůli výbornýmu cyklistovi, na kterýho jste čučeli co tam kokos dělá, jsem mával jenom já ??

Předem ztlumit ZVUK !!!
Poslouchal jsem nahlas hudbu.

Včera cca 18:13 na výjezdu z Radonic (Praha východ). Červená 6ka kombi s klanovými podtácky. Jak jsem se tak zaměřoval na ty podložky, tak jsem vůbec nezaznamenal samotnou SPZ :grinning: . Já v bílé CX-5ce v protisměru na vjezdu do Radonic. Přihlásí se někdo? ;)

Jejda..., jsem ostuda, neb já ani ťuk, mazal jsem na sraz od Dřevčic, přes Jenštejn, Radonice a vrrrrr, vrrrr na PHA4. V tom místě, jak píšeš, je fa INPROS PHA snad a jedinou omluvou mi je, že jsem se netrpělivě chystal na předjetí 1-2 vozů než se napojím na nakonec v tom čase i tak ještě plnou radiálu :innocent:
A dle historie jsi mě odlapil již cca před 6m u Billa Vinoř, SPZ 6Ex xxxx.
Tak zase někdy ;)

Zkusím se trefit, @kumpa ? Dnes Anthropos 14:15. Už jednou jsem tam tvoji bílou 6 GL potkal.

Kvůli výbornýmu cyklistovi, na kterýho jste čučeli co tam kokos dělá, jsem mával jenom já ??

Předem ztlumit ZVUK !!!
Poslouchal jsem nahlas hudbu.
Spravnej tip :) Skoda, ze to neni se zvukem z myho auta, kdyz tam projizdel ten pumpickar... Zdravim!! Jezdim tam celkem casto, takze na sebe treba zase nekdy natrefime a mne nebudou rozptylovat externi vlivy :)

Celý týden potkávám jednu Mazdu2 za druhou, ale nikdo na mě nemává. Přitom jsem taky v Mazdě :( jen volant jí namontovali špatně :D ECEF3088-A7C5-478A-9F7D-057029D89E56.jpeg

Trošku to tu zase oživím.
S kým som mal v pondelok 30.5. súbežnú jazdu južnou spojkou?
Červená 6GJ v sedane 4SA 1513 klanové podtácky :)

Dnes v 18:40 modrá 3 BL v Milokošti.Kdo to? Stála u domu.?

Dnes 5,40 kulatak Louny - západ světlá M 6 kombi.
Jel jsem nemazdou.

Dneska červená šestka sedan v Rožnově u jednoho hotelu na H :) RZ 4SA **** ..kdo se tu rekreuje a wellnessuje? :D

Tímto zdravím modré GH, které jsem dnes ráno cca 7:15 předjížděl na Spořilově nájezd na D1 směr ven z Prahy. Sám klanovky nemám, ale to černé zaprasené GH jsem by já, příště i bliknu :)

Dnes jsme potkali dvě Mazdy s podložkami. Kolem desáté na Kladně u nemocnice stříbrnou trojku BM/BN (to jsme byli pěšky a koukali, kdo nám to ujíždí naším autem :D). A kolem oběda v Příbrami bílou CX3 s ženou za volantem (to už jsme jeli v opačném pruhu červenou Miatou). Někdo odtud?

Kdo dnes před devátou odbočoval v UH k Tescu?Stříbrná 6 GG/GY s křídlem.Mával jsem z bílého Boxera s nádstavbou.

Dnes kolem 15:00, Frýdek-Místek, ulice Revoluční, nahoru ke Kauflandu. Za mnou (a na semaforu u Kauflandu vedle mne) Machine Gray CX-5ka 1TFXXXX. Já odbočoval ke Kaufu, v rychlosti jsem ještě zablikal, ale si už to nebylo moc vidět... Jinak dnes cestou z Prahy do Frýdku hned několik CX-5ek, všechny ale (až na tu tady u Kaufu) bez MazdaKlan podtácků. Každopádně už dlouhodobě si tady na severní Moravě všímám, že zde jezdí mnohem více Mazd, než co vídám kdekoliv jinde po republice. Všechny severomoraváky tímto zdravím!!! A buďte tady prosím shovívaví na mojí pražskou značku, mám manželku původem z Třince, tak jsem vlastně tak trochu i váš... :innocent:

Dnes u Zoo Ohrada - Hluboká, bílá M6 GL po FL. Řidič zdravil, já sotva stihl mávnout. Někdo odsud?

Back