• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Ted stojim vedle sede M3 u Lidlu ve N. Straseci. Jen koukam, ze chudak taky chytla nekolik sramu oddveri a tasek.

Ted stojim vedle sede M3 u Lidlu ve N. Straseci. Jen koukam, ze chudak taky chytla nekolik sramu oddveri a tasek.
nemyslíš tu červenou, jak měla v háji celý pravý bok ? Dneska jsem tam na ní koukal, jestli není zdejší

nemyslíš tu červenou, jak měla v háji celý pravý bok ? Dneska jsem tam na ní koukal, jestli není zdejší
Nene, byla seda. Stejna barva jako mam ja na M6 GJ, meteor grey, jen myslim ze ted se to jmenuje jinak

Že jsem dneska potkal @tom.i , jak venčí Rexe?
V 17:10 v Jedovnici u zmrzliny.. :grinning:

Poslední úprava:
Dnes kolem 15:00, Frýdek-Místek, ulice Revoluční, nahoru ke Kauflandu. Za mnou (a na semaforu u Kauflandu vedle mne) Machine Gray CX-5ka 1TFXXXX. Já odbočoval ke Kaufu, v rychlosti jsem ještě zablikal, ale si už to nebylo moc vidět... Jinak dnes cestou z Prahy do Frýdku hned několik CX-5ek, všechny ale (až na tu tady u Kaufu) bez MazdaKlan podtácků. Každopádně už dlouhodobě si tady na severní Moravě všímám, že zde jezdí mnohem více Mazd, než co vídám kdekoliv jinde po republice. Všechny severomoraváky tímto zdravím!!! A buďte tady prosím shovívaví na mojí pražskou značku, mám manželku původem z Třince, tak jsem vlastně tak trochu i váš... :innocent:
Když je v blízkosti kvalitní a levný servis,tak se Mazdy rodí jako myšky.

Měl jsem to teď pár dnů docela rozlítané, nejdříve z Prahy do Frýdku, resp. nakonec až do Jablůnkova a pak za pár dnů přes Prahu do Karlových Varů, no a tam v úterý kolem třetí, na parkovišti před sjezdem ke Svatošským skalám, nová, šedá Mazda 3 sedan s klanovými podložkami. SPZ si už napamatuji, ale že by něco s Káčkem? :) Poznáte se někdo?

Dnes ráno před osmou jsem potkal na cestě mezi Graficem a Oticemi červené GJ Wagon s podtácky, mávl jsem na poslední chvíli, protože než podtácky rozpoznám tak je většinou pozdě ? že by @MartyZ? Odpoledne před druhou, tentokrát už v kamionu jsem na D1 u Bělotína viděl pro změnu červené GL wagon s podtácky, jehož spz začínala 7M3 a myslím, že to byl @Reddwarf ?

Dnes 15:50 Holubice černá 6 GH. Já stál u baráku a poslední týden jezdím bez podtácků, tak jsem maskován. Ahoj.

@MAN Sakriš máš oči jak ostříž..jj dnes jsme si jeli nachytat pstroužky na nedělní grilování :) a dopadlo to kromě jiného i takhle

Komu dneska umřela Mazda 6 GJ/GL Soul Red v kopci od Podolí na Žuráň? :( jel jsem kolem a uz byla na odtahovce

Kdopak to parkuje v Ostravě mezi Alšákem a rondelem na hlavní třídě za domy? SPZ 2TA **16 samozřejmě s rámečky- narazil jsem při cestě domů s rodinkou ze zmrzliny tak zdravím :)

včera odpoledne šedá GL combi na D5 s podtáckama. Docela jsi to švihal z kopce dolů na Loděnici, předjížděl jsem tě modrou neMazdou, kdo to byl?

Dnes odpoledne směrem k Horním Pocernicim jsem měl v závěsu krásně červenou miatu (mrkacku).. To auto je prostě roztomile kouzelné.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Dnes odpoledne směrem k Horním Pocernicim jsem měl v závěsu krásně červenou miatu (mrkacku).. To auto je prostě roztomile kouzelné.

Samsung S22 256GB Tapatalk
Možné to je, i když úplně nevím, jestli sedí přesně lokalita? Včera jsme se asi kolem 18h vraceli směrem od Kolína po silnici č. 12 kolem Českého Brodu/Úval na Jižní Spojku.

Back