Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
nemyslíš tu červenou, jak měla v háji celý pravý bok ? Dneska jsem tam na ní koukal, jestli není zdejšíTed stojim vedle sede M3 u Lidlu ve N. Straseci. Jen koukam, ze chudak taky chytla nekolik sramu oddveri a tasek.
Nene, byla seda. Stejna barva jako mam ja na M6 GJ, meteor grey, jen myslim ze ted se to jmenuje jinaknemyslíš tu červenou, jak měla v háji celý pravý bok ? Dneska jsem tam na ní koukal, jestli není zdejší
Když je v blízkosti kvalitní a levný servis,tak se Mazdy rodí jako myšky.Dnes kolem 15:00, Frýdek-Místek, ulice Revoluční, nahoru ke Kauflandu. Za mnou (a na semaforu u Kauflandu vedle mne) Machine Gray CX-5ka 1TFXXXX. Já odbočoval ke Kaufu, v rychlosti jsem ještě zablikal, ale si už to nebylo moc vidět... Jinak dnes cestou z Prahy do Frýdku hned několik CX-5ek, všechny ale (až na tu tady u Kaufu) bez MazdaKlan podtácků. Každopádně už dlouhodobě si tady na severní Moravě všímám, že zde jezdí mnohem více Mazd, než co vídám kdekoliv jinde po republice. Všechny severomoraváky tímto zdravím!!! A buďte tady prosím shovívaví na mojí pražskou značku, mám manželku původem z Třince, tak jsem vlastně tak trochu i váš...
Ja mam na BN machine grey.Nene, byla seda. Stejna barva jako mam ja na M6 GJ, meteor grey, jen myslim ze ted se to jmenuje jinak
Nebyla to @Dragarta ?Dnes odpoledne směrem k Horním Pocernicim jsem měl v závěsu krásně červenou miatu (mrkacku).. To auto je prostě roztomile kouzelné.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Možné to je, i když úplně nevím, jestli sedí přesně lokalita? Včera jsme se asi kolem 18h vraceli směrem od Kolína po silnici č. 12 kolem Českého Brodu/Úval na Jižní Spojku.Dnes odpoledne směrem k Horním Pocernicim jsem měl v závěsu krásně červenou miatu (mrkacku).. To auto je prostě roztomile kouzelné.
Samsung S22 256GB Tapatalk