• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Tak čípak je to fárokára?Je to ta samá co jsem potkal ve středu s Matkou.?

IMG_20220813_210346.jpg

Poslední úprava:
Pokud by to byl sedan, tak jsem to mohl být já, ale na místě spolujezdce. Manželka klaňáky nesleduje a já se věnoval více situaci při odbočování než sledování Mazd ;) . Škoda, že jsem si nevšiml...
jop, byl to sedan. Snad jste si výlet užili a někdy na cestách Zdar!

Dnes v 17:50 v Ostrožské nové Vsi šedá 3BP v sedanu.Já v černé MX-5 NC.Mával jsem,kdo to?

Kdo dnes stojí u kodekaru v Ostravě Porubě s vinovou M6 wagon a pražskou SPZ?

Kdo byl dnes na ozdravném pobytu v Auto Efekt Zlín??

IMG_20220824_180054.jpg

Včera kolem 13 hodiny v serpentinách na silnici 11 mezi Bludovem a Červenou vodou jsem potkal bílou cx3 s podtácky a nálepkou vlka/psa na kapotě jak si ty serpentiny vyloženě užívá - asi @Lupo ? ? já jel kamionem jak s hnojem a za mnou vláček aut co si je užít moc nemohli ?

Poslední úprava:
Včera na dálnici u Brna (směr Ostrava) potkána tmavě modrá Mazda 6 GH kombi i s nějakým větším nákladem :) já jako vždy ve firemním autě

vlcsnap-2022-08-31-07h28m10s925.png

Dnes v cca v 14:45Veselí n/Mor.(Milokošti) směr Uh.Ostroh tmavě modrá 6 GH na klanových značka.Já černá MX5 NC a mával jsem.Že by @no_hits ?

Bohužel ne, já mám podtácky černý bez poznávacího znaku :)

To mě radši neříkej, doufam že aspoň kombinaci nárazníku a masky máme jinou :D

To mě radši neříkej, doufam že aspoň kombinaci nárazníku a masky máme jinou :D
Tak to jsem nestačil zaregistrovat.Já jsem vždycky rád,že zmerčím klaňácké rámečky a stačím mávnout.?Byla pěkně vypucovaná,tak proto jsem si tipl tebe.?

Já po přestěhování do bytovky myju auto 1x za 2 měsíce u rodičů ... teď tu sklízí všechny pole v okolí tak si asi dokážeš představit jak to momentálně vypadá :D

Ale dovedu.Predevčírem jsem umyl Miatku a včera jsem krásně zmoknul.?A ke vší smůle před firmou kde parkuju naší zemědělci vytahali tuny bahna.No dnes vypadá jak po závodech v autokrosu.?

Koho to mám v rajonu na Vinohradech? Červená trojka BP s podtacky, už jsem potkal párkrát ve Slezské a přilehlých ulicích. Dnes stojí na rohu u oblíbené cukrárny cp.1 :)

Přijede Francek s manželkou do Brna a ta ho v tom Supermarketu ukecá, aby koupil novou ledničku.
"Tož mi kurva jednu tu kalexku fofrem zabalte, bo mi ujede vlak pičo!"
...povídá Francek u pultu.
"Vy jste z Ostravy, že?" ...ptá se prodavač.
"Jak stě to poznal?"
"No, podle té piče."
Francek se otočí na ženu a povídá: "Vidíš, stará, já sem ti to povidal, zustaň doma, bo kurva zrobiš ňaku ostudu!"

Brno Olympia, včera 18.30

24B93127-708C-4258-B76C-6B33101A4100.jpeg

Právě teď jsem na Ještědu a co nevidím - kousek od naší Mazdy úplně stejná trojka BP sedan, ve stejné barvě, akorát Sky-X. Podtácky nemá, ale přesto - není to někdo z klanu? Pardubická SPZ, na rámečku Louda auto.

Back